Vajon meddig csúfulhat még Mischa Barton?
Pedig milyen bájos volt
Mischa Bartont a hét elején kapták le, az egykor vonzó sorozatsztár azonban csak árnyéka volt régi önmagának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mischa Bartont hétfő este örökítette meg valamelyik szemfüles lesifotós Hollywoodban, vásárlás közben. A 23 éves színésznőre alig lehetett ráismerni, köszönhetően annak, hogy smink nélkül indult shoppingolni.

Azt pedig csak remélni lehet, hogy benézett valamelyik szépségápolási szereket forgalmazó üzletbe, mert kinézete bizony nem volt túlságosan bizalomgerjesztő.

Elindult lefelé a lejtőn

Arról nem is beszélve, hogy tekintete amúgy sem tűnt túl tisztának, ami aggodalomra adhat okot. Ismeretes ugyanis, hogy a fiatal celebmaca olyannyira nem veti meg az alkohol és drogok élvezetét, hogy még a nyílt színen való züllést is megengedte magának. Emiatt aztán a lesifotósok nem egy alkalommal örökítették meg részegen, illetve marihuánás cigarettával a szájában.

Züllött életmódja miatt az elmúlt évek során többször is meggyűlt a baja a hatóságokkal - hol azért, mert ittasan ült a volán mögé, hol kábítószer-birtoklás miatt, az érvénytelen jogosítvány pedig csak hab volt a tortán.

Kórházba is került

Az önpusztító életmódnak meg is lett aztán a következménye: a Narancsvidék egykor bájos sztárját ugyanis 2009 júliusában a mentők vitték a Cedars-Sinai Medical Center pszichiátriai osztályára, ahol az orvosok ön- és közveszélyesnek nyilvánították, ezért 72 órás felügyelet alá helyezték.

A legfrissebb hírek szerint a rajongók a Különleges ügyosztály című sorozat egyik epizódjában találkozhatnak majd Bartonnal. Ám talán még ez sem feledteti vele azt a kudarcot, hogy a CW csatorna néhány rész után elkaszálta a Beautiful Life című sorozatot a gyenge nézettség miatt.
Ezt is szeretjük