Forgatás közben elhunyt sztárok
Több világsztár is forgatás közben vesztette életét, a film készítői így cselhez folyamodtak.

Dia

 	Paul Walker  	A 40 éves színész tragikus autóbalesetben veszítette életét 2013. november 30-án. Még forgatták a Halálosabb iramban 7. részét, amit 2015 áprilisában mutatnak be a mozik. Azokban a jelenetekben, amiket már nem tudott leforgatni, rá nagyon hasonlító testvérei szerepelnek.  	Kapcsolódó cikk: 	8 éves fiú próbálta megmenteni! Döbbenetes részletek a színész haláláról

Paul Walker

A 40 éves színész tragikus autóbalesetben veszítette életét 2013. november 30-án. Még forgatták a Halálosabb iramban 7. részét, amit 2015 áprilisában mutatnak be a mozik. Azokban a jelenetekben, amiket már nem tudott leforgatni, rá nagyon hasonlító testvérei szerepelnek.

Kapcsolódó cikk:
8 éves fiú próbálta megmenteni! Döbbenetes részletek a színész haláláról

Dia

	Heath Ledger	Holtan találták manhattani lakásában, halálát gyógyszer-túladagolás okozta. A 28 éves színész a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma forgatása közben vesztette életét.

Heath Ledger

Holtan találták manhattani lakásában, halálát gyógyszer-túladagolás okozta. A 28 éves színész a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma forgatása közben vesztette életét.

Dia

 	Philip Seymour Hoffman  	Az Oscar-díjas színész 2014. február 2-án hunyt el drogtúladagolás következtében. Még hét napja lett volna hátra az Éhezők viadala harmadik részének forgatásából, melyben a játékmestert alakította. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Öngyilkos lehetett Philip Seymour Hoffman! Újabb részletek láttak napvilágot haláláról

Philip Seymour Hoffman

Az Oscar-díjas színész 2014. február 2-án hunyt el drogtúladagolás következtében. Még hét napja lett volna hátra az Éhezők viadala harmadik részének forgatásából, melyben a játékmestert alakította.

Kapcsolódó cikk:
Öngyilkos lehetett Philip Seymour Hoffman! Újabb részletek láttak napvilágot haláláról

Dia

	Roy Scheider	A Cápa-filmek sztárja 2008. február 10-én hunyt el csontvelőrákban. A Justice/Vengeance című filmet forgatták akkor és még nem sikerült befejezni váratlan halála előtt. A rendező ezért testdublőrrel és digitális trükkökkel oldotta meg.

Roy Scheider

A Cápa-filmek sztárja 2008. február 10-én hunyt el csontvelőrákban. A Justice/Vengeance című filmet forgatták akkor és még nem sikerült befejezni váratlan halála előtt. A rendező ezért testdublőrrel és digitális trükkökkel oldotta meg.

Dia

	John Ritter	Az 54 éves színész a Pimaszok sorozat próbáján esett össze és bár azonnal kórházba szállították, már nem tudták megmenteni az életét.

John Ritter

Az 54 éves színész a Pimaszok sorozat próbáján esett össze és bár azonnal kórházba szállították, már nem tudták megmenteni az életét.

Dia

	John Spencer	A színész szívrohamot kapott 2006-ban, mielőtt befejezhette volna a munkát Az elnök emberei sorozat új epizódjában. Karaktere a sorozatban szintén ebben veszíti életét.

John Spencer

A színész szívrohamot kapott 2006-ban, mielőtt befejezhette volna a munkát Az elnök emberei sorozat új epizódjában. Karaktere a sorozatban szintén ebben veszíti életét.

Dia

	Chris Farley	1997-es halála előtt többször is volt elvonón, valamint elhízott emberekre specializálódott intézményben. 33 évesen hunyt el, holttestére bátyja talált rá chicagói lakásában. A toxikológiai vizsgálat alapján kábítószer-túladagolás (morfium és kokain) végzett vele. Éppen a Shrek filmet szinkronizálta, ő lett volna a nagy zöld ogre.

Chris Farley

1997-es halála előtt többször is volt elvonón, valamint elhízott emberekre specializálódott intézményben. 33 évesen hunyt el, holttestére bátyja talált rá chicagói lakásában. A toxikológiai vizsgálat alapján kábítószer-túladagolás (morfium és kokain) végzett vele. Éppen a Shrek filmet szinkronizálta, ő lett volna a nagy zöld ogre.

Dia

	Oliver Reed	Az egyik legtehetségesebb színésznek tartották Oliver Reedet, ám alkoholizmusa tönkretette az életét. A Gladiátor forgatása közben töménytelen mennyiségű alkoholt ivott, szíve pedig felmondta a szolgálatot. A filmet éppen ezért digitális trükkök segítségével fejezték be.

Oliver Reed

Az egyik legtehetségesebb színésznek tartották Oliver Reedet, ám alkoholizmusa tönkretette az életét. A Gladiátor forgatása közben töménytelen mennyiségű alkoholt ivott, szíve pedig felmondta a szolgálatot. A filmet éppen ezért digitális trükkök segítségével fejezték be.

Dia

	River Phoenix	Ígéretes tehetségnek számított Hollywoodban, már 19 évesen Oscar-díjra jelölték. A szintén színész, Joaquin Phoenix bátyja, és köztudottan a kábítószer rabja volt. Barátja, Johnny Depp szórakozóhelyén lett rosszul, összeesett, majd a mentők kiérkezése előtt Joaquin karjaiban halt meg kábítószer-túladagolás következtében. Éppen a Dark Blood filmet forgatta, melynek nyersanyagát halála után egy biztosítótársaság elszedte és csak 2013-ban jelenhetett meg a film.

River Phoenix

Ígéretes tehetségnek számított Hollywoodban, már 19 évesen Oscar-díjra jelölték. A szintén színész, Joaquin Phoenix bátyja, és köztudottan a kábítószer rabja volt. Barátja, Johnny Depp szórakozóhelyén lett rosszul, összeesett, majd a mentők kiérkezése előtt Joaquin karjaiban halt meg kábítószer-túladagolás következtében. Éppen a Dark Blood filmet forgatta, melynek nyersanyagát halála után egy biztosítótársaság elszedte és csak 2013-ban jelenhetett meg a film.

Dia

	John Candy	A színésszel is szívroham végzett álmában 1994-ben, napokkal azelőtt, hogy befejezték volna az Elég a vadnyugatból! film forgatását.

John Candy

A színésszel is szívroham végzett álmában 1994-ben, napokkal azelőtt, hogy befejezték volna az Elég a vadnyugatból! film forgatását.

Dia

 	Phil Hartman  	A komikust saját kokainfüggő felesége lőtte fejbe egy átdorbézolt éjszaka után 1998-ban. A színész a NewsRadio sorozatot forgatta akkor.  	Kapcsolódó cikk: 	Álmában végzett felesége a népszerű színésszel

Phil Hartman

A komikust saját kokainfüggő felesége lőtte fejbe egy átdorbézolt éjszaka után 1998-ban. A színész a NewsRadio sorozatot forgatta akkor.

Kapcsolódó cikk:
Álmában végzett felesége a népszerű színésszel

Dia

 	Brandon Lee  	1993. március 31-én A Holló egyik jelenetének forgatásán eldördült egy lövés. A pisztolyban vaktöltény helyett éles töltény maradt, ennek okára azonban a mai napig nem derült fény. A 28 éves Brandon Lee a helyszínen életét vesztette.

Brandon Lee

1993. március 31-én A Holló egyik jelenetének forgatásán eldördült egy lövés. A pisztolyban vaktöltény helyett éles töltény maradt, ennek okára azonban a mai napig nem derült fény. A 28 éves Brandon Lee a helyszínen életét vesztette.

Ezt is szeretjük
Fotó: