Sztárok fog nélkül, mégis hibátlan fogsorral
Gondoltad volna, hogy Brad Pitt vagy Naomi Campbell mosolya teljes egészében művi beavatkozásnak köszönhető?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood rózsaszín és csillogó világa sokkal összetettebb, mint azt bárki gondolná. A sztároknak folyamatosan tökéletes külsőt várnak, ami azonban nem merül ki az ápoltságban, a tökéletes frizurában, vonalakban és a még ezeknél is tökéletesebb sminkben.

A tökéletes sztár-image-hez hozzátartozik az a bizonyos csillogó, hófehér, tökéletes hollywoodi mosoly is. Na nem is kell nekik mondani, tudják ezt nagyon jól azok, akik a kamerák kereszttüzében élik a mindennapjaikat, és hát költenek is rá - eleget.

A hollywoodi fogorvosok ugyanis közel annyit kaszálnak a sztárokon, mint a plasztikai sebészek! Hogy miből telik nekik is hatalmas házra és autóra? Egy koronáért akár 1500 dollárt is elkérnek, ami rossz matematikai tudással és 32 foggal számolva is nem kevés...

Akik vagyonokat tettek a szájukba

Tizes listánk nyertese minden kétséget kizáróan Miley Cyrus, akinek szabályos, csillogó és megfelelő méretű(!) fogacskái a legtökéletesebb reklám készítőjének - ne is gondold, hogy ez a sors ajándéka.

Ahogy a második helyen álló Elliott Yamin fogsora sem az a maga ékszerszerű csillogásával - és a maga vagyonokba kerülő árával, egy ilyen mosolyért ugyanis jó néhány dollárköteget kell letenni a fogorvosi pultra.

És bármennyire is természetes megjelenéssel bír, Kate Beckinsale sem csupán a fogkrémjének köszönheti, hogy minden egyes darab a szájában tökéletes. Sőt, nemcsak fehér, de készítője arra is ügyelt, hogy azok stílusukban is passzoljanak a sztárhoz!

Negyedik a listán Denzel Washington, aki az előzőkhöz hasonlóan szintén nem átallotta lecseréltetni a teljsen fogsorát. Az ötödik Hilary Duff, akinek ugyan szintén jól sikerültek a beültetett fogak, ám olyannyira nem lett természetes a végeredmény, hogy már-már látni, ahogy mosolygás közben kilóg az árcédula a szájából. Ezzel szemben a hatodik helyen végzett Cindy Crawford-on jó munkát végeztek: bár nem vakítanak a beültetett fogak, nehéz lenne megmondani első látásra, hogy az tulajdonképpen nem is az övé.

És ha már hiúsági kérdés, akkor a modellek aztán bele tudnak húzni: Naomi Campbell sem gondolkozott sokat, hogy gyönyörű lábai mellé tökéletes mosolyt is vegyen, és bár eredményesnek nevezhető a beavatkozá, csak a hetedik helyhez volt elég. Utolsó előttiként, ám annál szilárdabban áll a lista kilencedik helyén Brad Pitt: igen, igen, sármos mosolya szintén nem a természet műve, na de neki ezt is megbocsátjuk...

A lista sereghajtója pedig Jon Bon Jovi, aki bár szintén hófehér és tökéletes fogsorral büszkélkedhet, az árcédula az ő szájából is igencsak kilóg.

Ezt is szeretjük