Fiatal színésznők, akik meghódították Hollywoodot
Nézd meg a legnépszerűbb fiatal színésznőket.

Dia

 	Emma Watson (1990-) 	2001-ben kapta meg a Harry Potter-sorozatban Hermione Granger szerepét, ami egy csapásra a szupersztárok közé repítette. A sikersztori azonban a széria befejeztével sem ért véget, a színésznő olyan további mozikban kapott szerepet, mint az Egy hét Marilynnel vagy a The Perks of Being a Wallflower. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem számolt a széllel! Emma Watsont fellibbent ruhája hozta kínos helyzetbe »

Emma Watson (1990-)

2001-ben kapta meg a Harry Potter-sorozatban Hermione Granger szerepét, ami egy csapásra a szupersztárok közé repítette. A sikersztori azonban a széria befejeztével sem ért véget, a színésznő olyan további mozikban kapott szerepet, mint az Egy hét Marilynnel vagy a The Perks of Being a Wallflower.

Kapcsolódó cikk:
Nem számolt a széllel! Emma Watsont fellibbent ruhája hozta kínos helyzetbe »

Dia

 	Ellen Page (1987-) 	Színészi karrierje a kilencvenes évek végén indult, a világ azonban csak 2005-ben ismerte meg a nevét, amikor eljátszotta a Cukorfalat című film főszerepét. Azóta olyan sikeres tömeg- és művészfilmekben láthattuk, mint a Juno, az X-Men - Az ellenállás vége vagy az Eredet. 2012-ben Woody Allen The Bop Decameron című vígjátékában láthatjuk majd.

Ellen Page (1987-)

Színészi karrierje a kilencvenes évek végén indult, a világ azonban csak 2005-ben ismerte meg a nevét, amikor eljátszotta a Cukorfalat című film főszerepét. Azóta olyan sikeres tömeg- és művészfilmekben láthattuk, mint a Juno, az X-Men - Az ellenállás vége vagy az Eredet. 2012-ben Woody Allen The Bop Decameron című vígjátékában láthatjuk majd.

Dia

 	Carey Mulligan (1985-) 	2005-ben kapta első szerepét a Büszkeség és balítéletben, az áttörést karrierjében az Egy lányról című romantikus film hozta meg, amiért 2010-ben Oscar-díjra is jelölték. Azóta láthattuk a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik és a Ne engedj el című filmekben, de a Drive és A nagy Gatsby című alkotásokban is szerepet kapott. 	Kapcsolódó cikk: 	Mire ez a sietség? 5 hónap ismeretség után már az esküvőre készül a sztárpár »

Carey Mulligan (1985-)

2005-ben kapta első szerepét a Büszkeség és balítéletben, az áttörést karrierjében az Egy lányról című romantikus film hozta meg, amiért 2010-ben Oscar-díjra is jelölték. Azóta láthattuk a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik és a Ne engedj el című filmekben, de a Drive és A nagy Gatsby című alkotásokban is szerepet kapott.

Kapcsolódó cikk:
Mire ez a sietség? 5 hónap ismeretség után már az esküvőre készül a sztárpár »

Dia

 	Kristen Stewart (1990-) 	Első komolyabb filmjét David Fincherrel forgatta, ez volt a 2002-es Pánikszoba. Nevét az Alkonyat-filmeknek köszönhetően ismerte meg a világ, amiben Bella Swant formálta meg. A színésznő 2012-ben Hófehérkeként tér vissza a vászonra a Snow White and the Huntsman című kalandfilmben.

Kristen Stewart (1990-)

Első komolyabb filmjét David Fincherrel forgatta, ez volt a 2002-es Pánikszoba. Nevét az Alkonyat-filmeknek köszönhetően ismerte meg a világ, amiben Bella Swant formálta meg. A színésznő 2012-ben Hófehérkeként tér vissza a vászonra a Snow White and the Huntsman című kalandfilmben.

Dia

 	Blake Lively (1987-) 	Ismertségét és népszerűségét a Pletykafészek című sorozatnak köszönheti, ám Blake Lively azóta már olyan filmekben is bizonyította tehetségét, mint a Pippa Lee négy élete, a Tolvajok városa vagy a Zöld Lámpás. 2012-ben Oliver Stone Savages című drámájában találkozhatunk vele John Travolta és Uma Thurman társaságában. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem szégyenlős! Leonardo DiCaprio barátnője átlátszóban ment a premierre »

Blake Lively (1987-)

Ismertségét és népszerűségét a Pletykafészek című sorozatnak köszönheti, ám Blake Lively azóta már olyan filmekben is bizonyította tehetségét, mint a Pippa Lee négy élete, a Tolvajok városa vagy a Zöld Lámpás. 2012-ben Oliver Stone Savages című drámájában találkozhatunk vele John Travolta és Uma Thurman társaságában.

Kapcsolódó cikk:
Nem szégyenlős! Leonardo DiCaprio barátnője átlátszóban ment a premierre »

Dia

 	Emma Stone (1988-) 	Olyan népszerű filmek mellékszerepeiben láthattuk eddig, mint a Zombieland, a Superbad - avagy miért ciki a szex?, a Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal, 2012-ben pedig A csodálatos Pókemberben tűnik majd fel, mint Gwen Stacy. Nem kérdés, hogy a vörös szépség könnyedén elbűvöli majd a szuperhőst. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A SAG Awards legdögösebb sztárjai »

Emma Stone (1988-)

Olyan népszerű filmek mellékszerepeiben láthattuk eddig, mint a Zombieland, a Superbad - avagy miért ciki a szex?, a Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal, 2012-ben pedig A csodálatos Pókemberben tűnik majd fel, mint Gwen Stacy. Nem kérdés, hogy a vörös szépség könnyedén elbűvöli majd a szuperhőst.

Kapcsolódó képgaléria:
A SAG Awards legdögösebb sztárjai »

Dia

 	Rosie Huntington-Whiteley (1987-) 	A Victoria's Secret gyönyörű szupermodellje 2011-ben debütált a vásznon a Transformers harmadik részében, amiben a korábban Megan Fox által játszott Carly Spencert formálta meg. Egyelőre nem bólintott rá újabb szerepre, de minden bizonnyal viszontlátjuk még a nevét a közeljövőben a mozifilmek stáblistáin. 	Kapcsolódó cikk: 	Merész húzás! Combközépig felsliccelt estélyit viselt a premieren a színésznő »

Rosie Huntington-Whiteley (1987-)

A Victoria's Secret gyönyörű szupermodellje 2011-ben debütált a vásznon a Transformers harmadik részében, amiben a korábban Megan Fox által játszott Carly Spencert formálta meg. Egyelőre nem bólintott rá újabb szerepre, de minden bizonnyal viszontlátjuk még a nevét a közeljövőben a mozifilmek stáblistáin.

Kapcsolódó cikk:
Merész húzás! Combközépig felsliccelt estélyit viselt a premieren a színésznő »

Dia

 	Amanda Seyfried (1985-) 	11 évesen kezdte karrierjét, 15 évesen kapta első szerepét, azóta pedig olyan filmekben bizonyította tehetségét, mint a Mamma Mia!, a Chloe - A kísértés iskolája, a Levelek Júliának, A lány és a farkas vagy a Lopott idő. 	 

Amanda Seyfried (1985-)

11 évesen kezdte karrierjét, 15 évesen kapta első szerepét, azóta pedig olyan filmekben bizonyította tehetségét, mint a Mamma Mia!, a Chloe - A kísértés iskolája, a Levelek Júliának, A lány és a farkas vagy a Lopott idő.
 

Dia

 	Karen Gillan (1987-) 	A brit születésű, modellből lett színésznő 2008-tól 2011-ig játszott a Ki vagy, Doki? című sorozatban, majd a We'll Take Manhattan és a Not Another Happy Ending című filmekben kapott szerepet.

Karen Gillan (1987-)

A brit születésű, modellből lett színésznő 2008-tól 2011-ig játszott a Ki vagy, Doki? című sorozatban, majd a We'll Take Manhattan és a Not Another Happy Ending című filmekben kapott szerepet.

Dia

 	Mena Suvari (1979-) 	Az észt és görög felmenőkkel is büszkélkedő színésznőt az 1999-ben bemutatott Amerikai szépség című filmben nyújtott alakításáért BAFTA-díjra jelölték, ezt még ugyanebben az évben egy igazi közönségsiker, az Amerikai pite követte, így világszerte megismerték a nevét. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Mena Suvari »

Mena Suvari (1979-)

Az észt és görög felmenőkkel is büszkélkedő színésznőt az 1999-ben bemutatott Amerikai szépség című filmben nyújtott alakításáért BAFTA-díjra jelölték, ezt még ugyanebben az évben egy igazi közönségsiker, az Amerikai pite követte, így világszerte megismerték a nevét.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Mena Suvari »

Dia

 	Caitlin Stasey (1990-) 	Az ausztrál származású színésznő fiatal kora ellenére komoly sikeret könyvelhet el. A nem akármilyen külsővel büszkélkedő sztár életében az áttörés 2010-ben érkezett el, amikor szerepet kapott a Tomorrow, When the War Began című filmben.

Caitlin Stasey (1990-)

Az ausztrál származású színésznő fiatal kora ellenére komoly sikeret könyvelhet el. A nem akármilyen külsővel büszkélkedő sztár életében az áttörés 2010-ben érkezett el, amikor szerepet kapott a Tomorrow, When the War Began című filmben.

Dia


            	Pauley Perrette
            	Az N.C.I.S. című sorozat sztárja annyira csinos, fiatalos és ellenálhatatlan, hogy szinte senki sem mondaná meg róla, hogy 1969-ben született.

Pauley Perrette

Az N.C.I.S. című sorozat sztárja annyira csinos, fiatalos és ellenálhatatlan, hogy szinte senki sem mondaná meg róla, hogy 1969-ben született.

Ezt is szeretjük
Fotó: