Megint egy cicacaba lett a világ legszexisebb nője
A 100 legdögösebb sztárhölgyet felvonultató lista tartogat néhány kellemes és kellemetlen meglepetést a rajongóknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az FHM olvasói idén is megszavazták a legdögösebb sztárhölgyek 100-as listáját, amellyel a magazinnak szokás szerint sikerült az egész világot alaposan meglepnie.

Balra: Megan Fox, Jobbra: Jessica Alba

Az ilyen jellegű rangsorolás természetesen sosem nélkülözi a túlzott szubjektivitást. Nem beszélve arról, hogy rejtetten az aktuális piaci igények is jelentős befolyással vannak arra, hogy ki hányadik helyezést ér el.

A fentiek tükrében talán nem is olyan meglepő, hogy a Transformers 2 bemutatója előtt Megan Fox lett a világ legszexisebb nője az FHM olvasói szerint – méghozzá immár a második alkalommal.

A 23 éves amerikai bombázó ugyanis tavaly már elnyerte a megtisztelő címet. Hasonló eredménnyel eddig csak Jennifer Lopez dicsekedhetett, akit 1991-ben és 1992-ben kiáltottak ki az év legvonzóbb nőjének.

Angelina Jolie lett a nagy vesztes

A lista tartogat még néhány meglepetést, hiszen Angelina Jolie – aki szexszimbólum volta ellenére sosem lett első – öt év után először nem került be az első tíz helyezett közé!

A szavazás nagy visszatérője Britney Spears, aki tavaly éppen csak elérte a 100. helyet, idén azonban 12. lett.

Balra: Scarlett Johansson, Jobbra: Jessica Biel

A lista második helyén Jessica Alba, a harmadikon Scarlett Johansson, a negyediken Jessica Biel, az ötödiken pedig a szinte ismeretlen Madeline Zima szerepel. Utóbbit A kéz, amely a bölcsőt ringatja című thrillerben láthattunk először. Mellesleg Alba 2007-ben első lett, míg Johansson tavaly az ötödik, Biel pedig a második helyről csúszott le a negyedikre.

A további helyezettek a sorrendnek megfelelően: Adriana Lima, Elisha Cuthbert, Heidi Montag, Anne Hathaway és Katy Perry. A teljes listát ide kattintva tekintheted meg!

Ezt is szeretjük