Kiderült! Öngyilkos akart lenni a reggeli műsor sztárja, Fern Britton

Fern Britton nemrég elárulta, évek óta depresszióban szenved, amitől öngyilkos gondolatai támadtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fern Brittont mindenki jókedélyű, örökké mosolygós műsorvezetőnek ismerte, aki csak látta az ITV csatorna This Morning című reggeli programjában.


Az 52 éves sztár tíz éven keresztül fogadta a koránkelőket a hét minden napján az 1988-ban indult népszerű műsorban, mely nyilvánvaló elődjéül és mintájául szolgált az olyan hazai ébresztőshow-knak, mint az RTL klubon futó Reggeli, illetve a TV2-n látható Mokka.

Csontváz a szekrényben

Ám a háromgyermekes híresség - férje Phil Vickery tévés szakács - nemrég megjelent My Life című életrajzi kötetéből kiderül, ő sem állt mindig az élet napfényes oldalán. Egyebek közt fellebbenti a fátylat arról a borzalomról, amikor nem sokkal 21. születésnapja után megerőszakolták. Ám ő ahelyett, hogy jelentette volna az esetet a rendőrségen, mélyen hallgatott róla.

- Tudom, hogy egy csomó dologban tévedek, de az egésznek még mindig nem látom az értelmét. Talán egyszer csak megértem. Biztosan valami olyasmi járhatott a fejemben, hogyha csöndben maradok, akkor semmi rossz nem történhet velem - írta.

Bűntudat és depresszió

Talán ebből a lezáratlan traumából is fakadt, hogy később depresszió gyötörte, melyet a menopauza kellemetlenségei csak még jobban elmélyítettek. Egy alkalommal annyira maga alatt volt, hogy úgy gondolta, legjobb lesz, ha nekihajt egy betonfalnak. Végül mégis inkább felkeresett egy szakorvost, aki antidepresszánst írt fel neki, emellett pedig hormonpótló kezelésen is részt vett.

- Általában jó a hangulatom, és kiegyensúlyozott vagyok. De muszáj rendszeresen szednem a gyógyszert. Ám a nyáron, miután otthagytam a This Morningot, úgy gondoltam, most lazítok kicsit, és jól leszek a pirulák nélkül is.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám nem így történt. Sajnos, azt hiszem, ez valami öröklött dolog, amiben anyai nagyanyám, apám, öcsém és én is szenvedünk - mesélte.
Ezt is szeretjük