Nyilvánosan lépett félre Fergie

Testőre karjaiban kötött ki, leleplező fotókkal

Valószínűleg nem gondolta volna a popsztár, hogy ily módon végződik a szokványosnak indult vacsora.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fergie, a Szex és New York mozi egyik betétdala előadójának bizony volt már része szexben is, New York-ban is.


A sztár őszintén mesélt arról, hogy kipróbálta a drogokat, rengeteg férfival bújt ágyba, sőt, a leszbikus örömöket sem veti meg, ha éppen úgy tartja kedve.

Kínosan emberi dolgok

2005-ben pedig azzal döbbentette meg rajongóit egy San Diego-i fesztiválon, hogy éneklés közben - akkor még a Black Eyed Peas banda tagjaként - bevizelt.

- Lenyomtam néhány italt, de nem hittem, hogy el kéne mennem a wc-re, mielőtt a színpadra lépek. Ott aztán addig ugrabugráltunk, míg egyszer csak nem bírta tovább a hólyagom – vallotta később a kínos esetről.

Nos, a legutóbbi epizód szintén nagyon kínos lehetett – és itt a hangsúly valóban a dolog kín részén van.

A 33 éves énekesnő éppen nagy lendülettel tartott kifelé a New York-i Waverly Inn étteremből, amikor is egy rossz mozdulattól a bokája hirtelen megcsavarodott extra magas cipellőjében, és ő majdnem orra esett.

Szerencséjére egyik robosztus testőre még időben elkapta a dalos pacsirtát, aki így néhány zúzódással megúszta a feltehetően felettébb fájdalmas félrelépést.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sőt, néhány pillanat múlva még arra is futotta erejéből, hogy a kamerákba mosolyogjon, mintha mi sem történt volna. Hiába, egy sztár még zuhanni is stílusosan tud.

Ezt is szeretjük