Óriásira duzzadtak a bombázó Fergie mellei
Mi történhetett?
Fergie egy szerep kedvéért hízik, de egyelőre csak a mellein látszik a változás. Ott viszont nagyon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fergie, a Black Eyed Peas balhés énekesnője új karrier elé néz: prostituált lesz. No, nem a szó klasszikus értelmében, hanem csupán egy film kedvéért vált szakmát.

Tényleg csak a túlsúlytól gömbölyödik vagy esetleg sebésznél is járt?

A 33 éves sztár a már sokat emlegetett Nine című musicalben kapta meg a bögyös-faros utcalány, Saraghina szerepét.

Ám mivel eredendően karcsú vonalakkal rendelkezik, rendezői utasításra kemény hízókúrára fogta magát.

Állítólag különféle olajban sült ételek, krumpli, hal és egyebek fogyasztásával  - amikhez az angliai forgatáson bőven hozzájutott - rövid idő alatt már több, mint hat kilót magára szedett.

Bögyös maca lett belőle

Egyelőre azonban a hátsó fertályán nem, a mellein azonban nagyon is látható a változás, amit mindazok meg is csodálhattak, akik a minap részt vettek a New York-i Glamour Women Of The Year Awards ünnepségen.

Az előreláthatóan 2009 decemberében bemutatásra kerülő Nine egyébként egy válságban lévő rendező körül bonyolódik, aki képtelen rendezni kusza viszonyait élete különböző nőivel – szeretőjével, múzsájával, feleségével vagy éppen az anyjával. Ezen bonyolító tényezők egyikét alakítja majd az ezúttal polgári nevén szerepeltetett Stacy Ferguson,  akinek nem szűz terep a színészkedés, anno még gyereksztárként kezdte karrierjét.

Korábban egyébként Fellini is feldolgozta már a sztorit a 8 és fél című klasszikussá vált mozijában.Most pedig Rob Marshall rendező olvasatában ismerheti meg majd a néző a történetet, olyan neves színészek előadásában, mint Nicole Kidman, Kate Hudson, Judy Dench, Penelope Cruz és Daniel Day-Lewis.
Ezt is szeretjük