Félpucéran pózoltak a bombázó ikerlányok, Bia és Branca Feres
A dögös testű brazil ikrek nevét már kivülről fújják hazájukban, nem véletlenül, hiszen nagyon szexisek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezúttal a VIP magazin gondoskodik arról, hogy a pasik belefeledkezhessenek két bájos hölgy gyönyörű idomaiba, akik ráadásul ikrek!

Testük egész egyszerűen elképesztően szexi

A brazil nemzetiségű lányok elképesztően szexi fotói tutira megizzasztják az olvasókat a nagy hőségben, hiszen a képeken szinte túlcsordul a fülledt érzékiség.

Bia és Branca Feres bikavadítóan néznek ki, formás melleik és csábító popsijuk sokak fantáziáját beindítják majd.

Akár egyedül pózolnak, akár sejtelmesen és igézően bújnak egymáshoz.

A lányok érthető módon nagy népszerűségnek örvendenek hazájukban. Ahol már szinte az összes magazin címlapján szerepeltek, mi azonban egyelőre még nem sokat tudtunk róluk kideríteni.

A dögös lányok a sportban is jeleskednek

Annyi biztos, hogy hibátlan alakjukat a sportnak köszönhetik, a Feres-ikrek ugyanis bronzérmet nyertek szinkronúszásban a 2007-es Pan Am Games-en.

Hiába a brazil sikerek, a világ ugyanis még csak most kezdi megismerni a nevüket, és a képeket látva nem nehéz megjósolni, hogy a dögös lányokat előbb-utóbb a világ legszexisebb sportolói között is számon fogják tartani.

A bombázó lányok tehát minden szempontból különlegesnek számítanak, hiszen egyrészt sikeres sportolók, másrészt pedig ikrek, ami nem olyan gyakori a modell szakmában.

A leghírhedtebb ikrek kétségkívül az Olsen-lányok, ám például a Barbi-ikrek is szép sikereket értek el, ők - a nevükhöz hűen - leginkább úgy néznek ki, mint a Barbie babák, és a kilencvenes években többször is meztelenkedtek a Playboyban.

Ezt is szeretjük