Felismerhetetlen sztárok
Egyesek nem érzik hol a határ, ha plasztikáról van szó.

Dia

	Lara Flynn Boyle	A Twin Peaks Donnája valaha férfiak százainak volt eszményképe, de úgy tűnik, hogy ez a színésznőnek nem volt elég.	Kapcsolódó cikk:	Mit művelt magával? Kezd szétesni az egykor gyönyörű Lara Flynn Boyle arca »

Lara Flynn Boyle

A Twin Peaks Donnája valaha férfiak százainak volt eszményképe, de úgy tűnik, hogy ez a színésznőnek nem volt elég.

Kapcsolódó cikk:
Mit művelt magával? Kezd szétesni az egykor gyönyörű Lara Flynn Boyle arca »

Dia

	Janice Dickinson	Hol vannak már azok az idők, mikor Janice Dickinson neve még egyet jelentett a topmodell szakmával? A hölgyemény manapság már csak a plasztikázott sztárok névsorában tűnik fel.	Kapcsolódó cikk:	A botox nem minden! Karjai elárulják az egykor gyönyörű Janice Dickinson korát »

Janice Dickinson

Hol vannak már azok az idők, mikor Janice Dickinson neve még egyet jelentett a topmodell szakmával? A hölgyemény manapság már csak a plasztikázott sztárok névsorában tűnik fel.

Kapcsolódó cikk:
A botox nem minden! Karjai elárulják az egykor gyönyörű Janice Dickinson korát »

Dia

	Joan Rivers	A 80 esztendős komika már rég nem a poénjaival nevetteti a nagyérdeműt, sokkal inkább csúfosra sikeredett plasztikája ad okot a viccelődésre.	Kapcsolódó cikk:	Szétesik az arca! Friss képein döbbenetesen néz ki a 80 éves színésznő »

Joan Rivers

A 80 esztendős komika már rég nem a poénjaival nevetteti a nagyérdeműt, sokkal inkább csúfosra sikeredett plasztikája ad okot a viccelődésre.

Kapcsolódó cikk:
Szétesik az arca! Friss képein döbbenetesen néz ki a 80 éves színésznő »

Dia

	Jordin Sparks	Az amerikai tehetségkutató sztárja egyetlen a listából, akinek talán előnyére vált a plasztika. És persze a stylist segítsége is.	Kapcsolódó cikk:	Feszes nadrágban mutatta meg alakját a teltkarcsú énekesnő »

Jordin Sparks

Az amerikai tehetségkutató sztárja egyetlen a listából, akinek talán előnyére vált a plasztika. És persze a stylist segítsége is.

Kapcsolódó cikk:
Feszes nadrágban mutatta meg alakját a teltkarcsú énekesnő »

Dia

	Lil' Kim	A rapper Lil' Kim is túl van már egynéhány plasztikai beavatkozáson, ezért fest úgy, mint egy afroamerikai és ázsiai frigy keverékéből született manó.

Lil' Kim

A rapper Lil' Kim is túl van már egynéhány plasztikai beavatkozáson, ezért fest úgy, mint egy afroamerikai és ázsiai frigy keverékéből született manó.

Dia

	Megan Fox	2008-ban az FHM magazin olvasói szerint Megan Fox volt a világ legszexibb nője, de a színésznő ezt valószínűleg kétkedve fogadta, ezért feküdt a sebész kése alá.	Kapcsolódó cikk:	Mi történt vele? Megan Foxnak már csak a csücsöri szája a régi »

Megan Fox

2008-ban az FHM magazin olvasói szerint Megan Fox volt a világ legszexibb nője, de a színésznő ezt valószínűleg kétkedve fogadta, ezért feküdt a sebész kése alá.

Kapcsolódó cikk:
Mi történt vele? Megan Foxnak már csak a csücsöri szája a régi »

Dia

	Mickey Rourke	Sármos és jóképű, minden nő vágya - ez volt Mickey Rourke több tucat plasztikai beavatkozás előtt. Most azonban úgy fest, mint egy zsíros hajú dzsigoló.	Kapcsolódó cikk:	Így elhagyta magát! Mickey Rourke külseje egyre ijesztőbb »

Mickey Rourke

Sármos és jóképű, minden nő vágya - ez volt Mickey Rourke több tucat plasztikai beavatkozás előtt. Most azonban úgy fest, mint egy zsíros hajú dzsigoló.

Kapcsolódó cikk:
Így elhagyta magát! Mickey Rourke külseje egyre ijesztőbb »

Dia

	Zach Galifianakis	Ha nincs szakáll, szinte rá sem ismerni a Másnaposok sztárjára. Zach Galifianakis arcszőrzet nélkül igazán vonzó.

Zach Galifianakis

Ha nincs szakáll, szinte rá sem ismerni a Másnaposok sztárjára. Zach Galifianakis arcszőrzet nélkül igazán vonzó.

Dia

	Angus T. Jones	A Két pasi meg egy kicsi sztárja úgy döntött, hogy az ősember stílust követve kócos szakállat növeszt. Nem kellett volna.	Kapcsolódó cikk:	Elege lett! Távozik a nagysikerű sorozat főszereplője »

Angus T. Jones

A Két pasi meg egy kicsi sztárja úgy döntött, hogy az ősember stílust követve kócos szakállat növeszt. Nem kellett volna.

Kapcsolódó cikk:
Elege lett! Távozik a nagysikerű sorozat főszereplője »

Dia

	Alexa Ray Joel	Christie Brinkley és Billy Joel lánya már jóideje bontogatja szárnyait a zeneiparban, de az átütő siker eddig még váratott magára. Talán ez az oka annak, hogy arcát és melleit is műtéti úton korrigáltatta és azóta fel sem ismerni.

Alexa Ray Joel

Christie Brinkley és Billy Joel lánya már jóideje bontogatja szárnyait a zeneiparban, de az átütő siker eddig még váratott magára. Talán ez az oka annak, hogy arcát és melleit is műtéti úton korrigáltatta és azóta fel sem ismerni.

Ezt is szeretjük
Fotó: