Gyász! Halálra verték a 31 éves nyuszilányt
Már elfogták a tettest
A felnőttipar üdvöskéjét a nyomozás szerint saját barátja gyilkolta meg, de a tett okára eddig nem derült fény.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. szeptember 11-én a Los Angeles-i rendőrség egy brutálisan meggyilkolt fiatal nőre bukkant, akiről hamarosan kiderült, hogy a 31 éves Felicia Tang Lee.

Feltételezett gyilkosával

A nyomozás során hamarosan őrizetbe vették a nyuszilányként és felnőttfilmszereplőként is ismert sztár feltételezett gyilkosát - ő pedig a jelek szerint nem más, mint az áldozat barátja, Brian Lee Randone.

A pokol órái

Bár a boncolási eredmény még nincs a hatóság birtokában, így nem tudni a halál pontos okát, a test állapotából kiindulva megállapítást nyert, hogy Tangot a halálát megelőző 24 órában kegyetlenül megverték és megkínozták.

Az eset annál is különösebb, mivel a 45 éves férfinak előzőleg még nem volt dolga a hatóságokkal, legalábbis ami Orange és San Bernardino megyéket illeti, ráadásul önjelölt prédikátorként is dolgozott.

Randone-ra egyébként kétmillió dolláros - mintegy 368 millió forintnak megfelelő - óvadékot szabtak ki, jelenleg is őrizetben van. Hogy tettét mi motiválta, arra még nem derült fény. Látszólag ugyanis békében élt sztárkedvesével, akivel a hírek szerint néhány hónapja ismerkedtek meg Las Vegasban.

Az 1977-es, szingapúri származású Felicia Tang Lee eleinte modellkedéssel és szoftpornókkal kereste kenyerét, de felbukkant néhány pillanat erejéig olyan nagysikerű mozikban is, mint a Csúcsformában 2 vagy a Halálos iram.

Saját weboldalát 2002-ben indította, melyet főként erotikus képekkel és filmkivágásokkal töltött föl, miközben rajongóival is tartotta a kapcsolatot. Mindenesetre 2008 októberében megszüntette az oldalt, állítása szerint azért, mert fel akart hagyni a modellkedéssel, hogy ingatlanügynök lehessen. Ami nem volt légből kapott ötlet, hiszen korábban főiskolai diplomát szerzett üzleti kommunikáció szakon.

- Felicia szerette az életet és kiaknázott minden lehetőséget. De nem csupán sztár volt, hanem érző emberi lény, testvér, leány és barát mindazok számára, akik szerették és tisztelték őt életében, és most, halálában is eképpen viseltetnek iránta - állt a család nyilatkozatában, melyet a héten adtak közre.

Ezt is szeretjük