A legbotrányosabb címlapfotók
Nézd meg az utóbbi évtizedek legütősebb külföldi címlapfotóit, ezeket nem felejti el a világ.

Dia

 	Demi Moore - Vanity Fair 	1991 augusztusában jelent meg a Vanity Fair címlapján az a ma már ikonikusnak számító fotó, amit Annie Leibovitz készített a hét hónapos terhes és teljesen pucér Demi Moore-ról. Habár a felvétel akkor botrányosnak számított, azóta olyan szupersztárok pózoltak meztelenül és várandósan a különféle magazinok borítóin, mint Britney Spears, Cindy Crawford vagy Monica Bellucci.

Demi Moore - Vanity Fair

1991 augusztusában jelent meg a Vanity Fair címlapján az a ma már ikonikusnak számító fotó, amit Annie Leibovitz készített a hét hónapos terhes és teljesen pucér Demi Moore-ról. Habár a felvétel akkor botrányosnak számított, azóta olyan szupersztárok pózoltak meztelenül és várandósan a különféle magazinok borítóin, mint Britney Spears, Cindy Crawford vagy Monica Bellucci.

Dia

 	Jessica Simpson - Esquire 	Az Esquire magazin 2008-as májusi számának címlapja alaposan meglepte a rajongókat: a borítón ugyanis Jessica Simpson szerepelt, akit borotválkozás közben kaptak lencsevégre. A meglehetősen szokatlan fénykép gyökerei a hatvanas évekre nyúlnak vissza: 1965-ben ugyanis hasonló körülmények között örökítették meg a legendás olasz színésznőt, Virna Lisit. 	Kapcsolódó cikk: 	Túl szűk ruhába préselte husi testét Jessica Simpson »

Jessica Simpson - Esquire

Az Esquire magazin 2008-as májusi számának címlapja alaposan meglepte a rajongókat: a borítón ugyanis Jessica Simpson szerepelt, akit borotválkozás közben kaptak lencsevégre. A meglehetősen szokatlan fénykép gyökerei a hatvanas évekre nyúlnak vissza: 1965-ben ugyanis hasonló körülmények között örökítették meg a legendás olasz színésznőt, Virna Lisit.

Kapcsolódó cikk:
Túl szűk ruhába préselte husi testét Jessica Simpson »

Dia

 	James Franco - Candy 	James Franco a Candy magazin kedvéért hagyta, hogy nővé változássák, és örömmel pózolt Terry Richardson kultikus fotóművész kamerája előtt. A fotózás témája a transzszexualitás és nemek közti határok elmosódása volt, a végeredmény pedig kétségkívül jól sikerült - talán nem véletlen, hogy Hollywood ifjú szívtiprójáról azt pletykálják, hogy titokban a saját neméhez vonzódik. 	Kapcsolódó cikk: 	Őrületes fotó! James Franco még nőnek maszkírozva is jól néz ki »

James Franco - Candy

James Franco a Candy magazin kedvéért hagyta, hogy nővé változássák, és örömmel pózolt Terry Richardson kultikus fotóművész kamerája előtt. A fotózás témája a transzszexualitás és nemek közti határok elmosódása volt, a végeredmény pedig kétségkívül jól sikerült - talán nem véletlen, hogy Hollywood ifjú szívtiprójáról azt pletykálják, hogy titokban a saját neméhez vonzódik.

Kapcsolódó cikk:
Őrületes fotó! James Franco még nőnek maszkírozva is jól néz ki »

Dia

 	Lady GaGa - Rolling Stone 	A trónkövetelő popdívát a 2009-es júniusi Rolling Stone-címlap óta bizony már sokkal extrémebb helyzetekben és külsővel is láthattuk már, ám David LaChapelle fotója már csak amiatt is emlékezetes, hogy Lady GaGát majdnem teljesen meztelenül örökítette meg, igaz, testének intim részeit azért buborékok takarják el a kíváncsi tekintetek elől. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez aztán arcpirító! Lady GaGa tetőtől talpig átlátszóban pózolt a bemutatón »

Lady GaGa - Rolling Stone

A trónkövetelő popdívát a 2009-es júniusi Rolling Stone-címlap óta bizony már sokkal extrémebb helyzetekben és külsővel is láthattuk már, ám David LaChapelle fotója már csak amiatt is emlékezetes, hogy Lady GaGát majdnem teljesen meztelenül örökítette meg, igaz, testének intim részeit azért buborékok takarják el a kíváncsi tekintetek elől.

Kapcsolódó cikk:
Ez aztán arcpirító! Lady GaGa tetőtől talpig átlátszóban pózolt a bemutatón »

Dia

 	Angelina Jolie - W 	A W magazin 2008-as novemberi számának címlapja láttán nagyon sokan felháborodtak, mondván, nem szabadna egy szoptató anyukát egy ilyen intim pillanatban lefotózni. A fényképet a sztárpár észak-franciaországi otthonában nem más, mint Brad Pitt készítette kedveséről, ez azonban nem igazán hatotta meg azokat, akik számára a szoptatás ábrázolása tabunak számít.

Angelina Jolie - W

A W magazin 2008-as novemberi számának címlapja láttán nagyon sokan felháborodtak, mondván, nem szabadna egy szoptató anyukát egy ilyen intim pillanatban lefotózni. A fényképet a sztárpár észak-franciaországi otthonában nem más, mint Brad Pitt készítette kedveséről, ez azonban nem igazán hatotta meg azokat, akik számára a szoptatás ábrázolása tabunak számít.

Dia

 	Jennifer Aniston - GQ 	Bár Jennifer Anistont szinte mindenki a bájos szomszédlány kategóriába sorolja be, azért Brad Pitt exfelesége nem véletlenül tudta - legalábbis egy időre - a magáénak a világ legsármosabb színészét. Ráadásul ahogy elhagyta a 40. életévét, úgy vált Aniston egyre bátrabbá a címlapokon is, amit a GQ borítóján is meg lehet figyelni. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez aztán zavarba ejtő! Jennifer Aniston merész dekoltázsa mindenkit meglepett »

Jennifer Aniston - GQ

Bár Jennifer Anistont szinte mindenki a bájos szomszédlány kategóriába sorolja be, azért Brad Pitt exfelesége nem véletlenül tudta - legalábbis egy időre - a magáénak a világ legsármosabb színészét. Ráadásul ahogy elhagyta a 40. életévét, úgy vált Aniston egyre bátrabbá a címlapokon is, amit a GQ borítóján is meg lehet figyelni.

Kapcsolódó cikk:
Ez aztán zavarba ejtő! Jennifer Aniston merész dekoltázsa mindenkit meglepett »

Dia

 	True Blood - Rolling Stone 	A népszerű vámpírsorozat sztárjai - élükön Alexander Skarsgarddal - a Rolling Stone 2010 szeptemberi címlapján mutatták meg a bennük rejlő vérszívót. Nemcsak, hogy meztelenre vetkőztek, de művérrel is alaposan összefröcskölték őket, így garantált volt a polgárpukkasztó hatás.

True Blood - Rolling Stone

A népszerű vámpírsorozat sztárjai - élükön Alexander Skarsgarddal - a Rolling Stone 2010 szeptemberi címlapján mutatták meg a bennük rejlő vérszívót. Nemcsak, hogy meztelenre vetkőztek, de művérrel is alaposan összefröcskölték őket, így garantált volt a polgárpukkasztó hatás.

Dia

 	Lindsay Lohan - New York 	1962-ben Bert Stern készítette azokat a kultikus fényképeket Marilyn Monroe-ról, amit az utókor The Last Sitting néven őrzött meg emlékezetében. 2008-ban ezt a fotósorozatot idézte meg Bert Stern, ám ezúttal Lindsay Lohan pózolt kamerája előtt, a képek pedig a New York magazin 2008-as Spring Fashion számában jelent meg.

Lindsay Lohan - New York

1962-ben Bert Stern készítette azokat a kultikus fényképeket Marilyn Monroe-ról, amit az utókor The Last Sitting néven őrzött meg emlékezetében. 2008-ban ezt a fotósorozatot idézte meg Bert Stern, ám ezúttal Lindsay Lohan pózolt kamerája előtt, a képek pedig a New York magazin 2008-as Spring Fashion számában jelent meg.

Ezt is szeretjük
Fotó: