Megdöbbentő! Farrah Fawcett végbélrákja milliókat ér
A Charlie Angyalai sztárjának halálos betegségéből sokan akarnak meggazdagodni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farrah Fawcett a hetvenes-nyolcvanas évek egyik legdögösebb popikonja és szexszimbóluma volt, aki megjelenésével nemcsak a divatot, de az egész popkultúrát befolyásolta.

Lassan két éve küzd a halálos kórral

A 61 éves színésznőre a legtöbben feltehetően a Charlie Angyalai című sorozatból emlékezhetnek, amelynek 1976-ban és 1977-ben volt szereplője, ő alakította a dögös Jill Munroe-t.

A világot azonban a sokkolta a hír 2006-ban, miszerint Farrah Fawcett szervezetét megtámadta a végbélrák. A színésznőt még ősszel azonnal megműtötték, és kemoterápiával is kezelték, de betegsége ellenére megint szóba került a klasszikus Charlie Angyalai szereplőinek újraegyesülése.

2007 februárjában a szexi sztár azonban már egészségesen ünnepelhette meg hatvanadik születésnapját családja körében. Az ünnepet azonban beárnyékolták a buli után történtek. A születésnapi parti után ugyanis Fawcett párja, Ryan O’Neal hazatért, ahol egy fegyverrel halálosan megfenyegette saját fiát – a férfit letartóztatták, de a vádakat később ejtették.

Rosszindulató polip emészti szervezetét

A gyógyulás örömhíre után 2007. május 16-án azonban bejelentették, hogy egy rosszindulatú polipot találtak Fawcett testében azon a területen, ahol korábban kezelték. A színésznőnek ezért Németországba kellett utaznia, mert az Egyesült Államokban erre a betegségre nincsen megfelelő rákkezelési eljárás.

Charlie angyala mindeközben egy anyagilag gyümölcsöző szerződést készített elő az Entertainment Tonight számára azon felvételek kapcsán, amelyeket saját barátai készítettek a színésznő küzdelméről és a kezelésről.

Most azonban kiderült, hogy Fawcett ismerősei mintegy 2 millió dollárért akarják eladni az NBC-nek az anyagot, a reality show producere pedig csak annyit nyilatkozott, hogy több csatornával is tárgyalnak, de szerződést még nem írtak alá.

Mindenesetre elképzelhető, hogy hamarosan a képernyőkre kerül majd a szokatlan valóságshow, amely a legendás Farrah Fawcett végbélrákkal való küzdelmének stációit mutatja be.

Ezt is szeretjük