Begyógyszerezve találtak rá az American Idol győztesére
Fantasia Barrino a 2004-es American Idolt nyerte meg, azóta hullámhegyek és -völgyek követik egymást életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint egy észak-karolinai kórházba szállították Fantasia Barrinót, az American Idol 2004-es győztesét, miután aszpirinnal és altatószerekkel túladagolta magát.

Menedzsere szerint már stabil az állapota, ugyanakkor bővebb információkkal nem szolgált, és Brian Dickens azt sem árulta el, pontosan melyik kórházban ápolják az afroamerikai énekesnőt.

Öngyilkos akart lenni

Bár hivatalosan nem jelent meg nyilatkozat arról, hogy a 26 éves sztár miért is akart öngyilkos lenni, feltételezhetően a körülötte kipattant szexbotrány keserítette el.

Néhány nappal ezelőtt volt ugyanis egy bizonyos Paula Cook válóperes tárgyalása, aki Fantasiát azzal gyanúsította meg, hogy elcsábította férjét, Antwaun Cookot.

A zaklatott énekesnő az esetre reagálva menedzsere által közleményt adott ki, melyben elismeri, hogy 11 hónapig szerelmi viszonyt folytatott a férfival.

Problémás az élete

Ugyanakkor hangsúlyozza, hogy tudomása szerint Antwaun boldogtalan házasságban élt, és állandóan arról mesélt neki, mennyire nem szereti már a feleségét. Ráadásul úgy tudta, a férfi és az asszony külön éltek 2009 nyara óta.

Amióta egyébként Fantasia megnyerte az American Idolt, egymást követték a hullámhegyek és -völgyek az életében. Bár zenéjét mind a közönség, mind a kritikusok méltatták - debütáló albuma, a Free Yourself platinalemez lett -, 2006-ban jogi vitába keveredett az apjával, aki 10 millió dollárt akart bevasalni rajta.

A botrányok után szeretett volna ismét az éneklésre koncentrálni, ezért augusztus 24-ére tervezte harmadik albuma, a Back to Me megjelenését. Ám a sajnálatos események miatt menedzsere lemondta az énekesnő szerdára tervezett promóciós interjúját az AP hírügynökséggel.

Ezt is szeretjük