A színészlegenda megdöbbentő ámokfutása
Nem hittek a szemüknek a járókelők, amikor megpillantották az egykori sztárt, aki borzalmas állapotban rótta az utcákat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás színészre, Petel Falkra a legtöbben valószínűleg az éles eszű, de hóbortos Columbo nyomozóként emlékeznek, akit a sztár harmincöt éven keresztül testesített meg. A népszerű TV-sorozat hadnagya azonban ma már csak árnyéka régi önmagának.


A járókelők a rendőrséget is riasztották aggodalmukban, amikor megpillantották a Beverly Hills utcáin zavarodottan bóklászó színészt. Peter Falk egy bankba tartott, de majdnem elgázolta egy autó, amikor az úttesten próbált meg átkelni.

Az egykori sztár állapota több mint kétségbeejtő, szinte alig lehetett ráismerni. Öltözete akár egy hajléktalané, a séta során pedig – mint egy futóbolond - idegesen hadonászott és magában motyogott.

Azonnali segítségre szorul

Nem tudni, mi történhetett Falkkal, akinek bűnügyi nyomozásait hosszú éveken keresztül milliók követték figyelemmel a tévében.

A színészlegenda ma már csak ritkán forgat, legutóbb is csak egy rövid mellékszerepben láthattuk a Next – A holnap múlté című filmben.

Karrierje az ötvenes évek második felében indult, két egymást követő évben is jelölték Oscar-díjra, és olyan világhírű rendezőkkel dolgozott együtt, mint Wim Wenders, Frank Capra vagy John Cassavettes.

- Megdöbbenő volt látni ilyen állapotban a színészt - nyilatkozta az egyik szemtanú, aki szerint a nyolcvan éves sztár egyértelműen mentális kezelésre szorul.

Peter Falk azonban visszautasította a helyszínre érkező rendőrök segítségnyújtását, akik ezután kénytelenek voltak őt elengedni.

Ezt is szeretjük