A Vad angyal Ivója 50 éves lett: friss fotókon Facundo Arana
Facundo Arana ennyit változott a Vad angyal 1998-as indulása óta.

facundo-arana-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek egyik legnépszerűbb telenovellája az Argentínából származó Vad angyal volt, amelynek Natalia Oreiro és Facundo Arana voltak a főszereplői. Az első részt 1998-ban vetítették, hazánkban a TV2 sugározta az epizódokat 2000-től. Oreiro játszotta Milagrost, míg Arana a partnernőjének szerelmét, Ivót alakította. Akkoriban rengeteg nő lett szerelmes a szőke, kék szemű színészbe, aki pont ma ünnepli ötvenedik születésnapját.

Facundo Arana ötvenéves lett

Facundo Arana 1972. március 31-én látta meg a napvilágot Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Jó családba született bele, apja, dr. Jorge Arana Tagle ügyvédként dolgozott, édesanyja, Mathilde von Bernard német nemesi famíliából származott, emellett sportoló volt. Elitiskolába járatták, 17 éves volt, amikor nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak a szervezetében, 11 hónapon keresztül kapott kemoterápiát és sugárkezeléseket. Ötévnyi rendszeres kontroll után jelenthette ki, hogy legyőzte a rákot.

Színészi karrierjét 1993-ban kezdte, akkor volt 21 esztendős. A La flaca escopeta című sorozatban játszott, de az átütő sikerre még éveket várt, pontosan öt évet. A Vad angyallal viszont egy csapásra világsztár lett, hiszen a szappanoperát több mint nyolcvan országban sugározták. Az 1998-as induláskor volt 26 éves. A 2000-es években olyan sorozatokban láthatták a magyar nézők, mint a Yago, A bátor Juan atya, a Te vagy az életem című sorozatban ismét Natalia Oreiróval játszott, de az a sorozatuk már nem volt olyan sikeres, mint a Vad angyal. Napjainkban is színészkedik, 2021-ben jelent meg a Pequeñas Victorias című sorozata az Amazon Prime-on.

Manapság családos ember, feleségét, María Susini modellt 2006-ban ismerte meg, esküvőjüket hat évvel később tartották meg. Három gyermeket nevelnek, lányuk, India 2008-ban, ikerfiaik, Yaco és Moro 2009-ben születtek meg.

Nemcsak a színészet, hanem a zene is közel áll a szívéhez, szaxofonon játszik, de tud zongorázni, harmonikázni és énekelni, két lemezt is kiadott, az utóbbi 2016-ban jelent meg En El Aire címmel. A bandájával rendszeresen fellép. Fontos számára a sportolás is, sokat szörfözik a szeretteivel, de a hegymászástól sem tántorodik el. Életrajzi könyve, a La pluma de Caly idén jelent meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Facundo Arana.

Ezt is szeretjük