Sokkoló! Állattá operáltatták magukat

Íme, a Föld legelvetemültebb és legmegdöbbentőbb plasztikái és tetoválásai, melyek sokkoló átváltozásokhoz vezettek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Előfordul néha, hogy teljesen hétköznapi emberekből megdöbbentő átalakulásaik miatt lesznek világhírű sztárok. Az ilyen jellegű sokkoló átváltozások egyik legkülönlegesebb csoportját azok az esetek képezik, amikor átlagemberek úgy döntenek, hogy állattá operáltatják magukat.

Lizardman

Itt van például Erik Sprague, közismertebb nevén a Gyíkember, aki egy hüllővé műttette magát!


A 37 éves férfin kívánságának megfelelően számos fájdalmas beavatkozást hajtottak végre a sebészek. Sprague nem rettent vissza a fájdalomtól, amikor többek között hegyesre faragták a fogait, kettévágták a nyelvét, zöld tintával töltötték fel az ajkait, és teletetoválták a testét.

Ám Gyíkember még mindig nem érzi magát teljes értékű hüllőnek, saját állítása szerint ugyanis szeretne még egy farokimplantátumot is! A fiatal férfi átváltozása olyan sikeres volt, hogy a mai napig rendszeresen feltűnik a televízióban, bűvészként pedig már világszerte elkápráztatta közönségét sokkoló mutatványaival. Ezek között megtalálhatjuk például a kardnyelést és tűzevést, de rendszeresen bevállal olyan vérfagyasztó előadásokat is, ahol például a húsába helyezett kampók segítségével lógatják fel.

Catman

Dennis Avner kedvencei a tigrisek, ezért aztán ő tigrissé operáltatta magát a plasztikai sebészekkel. A lakota és huron szülőktől származó férfi története nem nélkülözi a misztikumot, Avner a nyolcvanas években ugyanis egy teljesen hétköznapi San Diego-i figura volt, aki az amerikai haditengerészetnél dolgozott.

Egyik éjszaka azonban egy olyan álmot látott, ami örökre megváltoztatta életét. Elalvás után megjelent neki egy indián törzsfőnök, aki annyit közölt vele, hogy kövesse a tigris útját!


Míg mások ezt a kijelentést semmibe vették volna, addig Avner teljesen megszállottja lett a titokzatos felszólításnak. Nem sokkal később el is kezdte átalakulását, melynek részeként nemcsak a nevét változtatta meg hivatalosan is Lopakodó Macskára, hanem szike alá feküdt számos alkalommal.

Kettévágták a felső ajkait, melyekbe ezek után kellő mennyiségű kollagént fecskendeztek, eltávolították a fogsorát, helyére pedig vadmacskaszerű műfogsort ültettek, majd 18 piercinggel és tucatnyi színes tetoválással díszítették az arcát. Catman jelenleg programozóként dolgozik, de bizarr külseje miatt igazi sztár lett belőle a tengerentúlon. Nem meglepő tehát, hogy rendszeresen meghívják különféle beszélgetős műsorokba, ahol külsejével a frászt hozza a nézőkre!

Tom Leppard

A 73 éves Tom Leppard egész életében a leopárdok rajongója volt, éppen ezért nincs mit azon csodálkozni, hogy imádata lassacskán úgy elhatalmasodott rajta, hogy egy nap ő maga is leopárddá akart változni. Az ő helyzete azonban némileg könnyebb volt, mint fenti kollégáié. Hiszen Leppardnak elég volt egy türelmes tetováló szakembert felkeresnie, aki hosszú órák kínkeserves munkájával lassacskán az egész testét beborította leopárdfoltokkal.


Leppard sem az időt, sem pedig a pénzt nem sajnálta, hogy a ragadozó vadmacska kinézetét ölthesse magára, átalakulása mintegy 5500 dollárba került neki. Ő biztosan elégedett a végeredménnyel, ugyanis a Guinness Rekordok Könyvébe is beírta nevét, mint a legtöbb tetoválással rendelkező ember.

Tegyük azért hozzá, hogy a rekordnak sajnos nem örülhetett sokáig, mivel azt nem sokkal később megdöntötte Lucky Diamond Rich, aki jelenleg is a nem éppen hétköznapi teljesítmény büszke tulajdonosa. Az öregúr mindenesetre olyan komolyan tekintett leopárddá változására, hogy jelképesen még a civilizációból is kivonult, és egy skót szigetre költözött, ahol egy faházban tengeti visszavonultan életét.

Csak annyi ideig érintkezik a városi világgal, amíg muszáj, általában hetente egyszer kenujában elevez a legközelebbi településre, ahol bevásárol. Arra a kérdésre pedig, hogy miért nem költözik vissza az emberek közé, csak annyit válaszolt, hogy nem akar városban élni, mert megfertőzné az ottani emberek fontoskodása, a gyerekek pedig kövekkel dobálnák meg házának ablakait.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

Ezt is szeretjük