Egy fiatal színésznővel csalja feleségét Ewan McGregor?
Ewan McGregor a képek tanúsága szerint jócskán összemelegedett a Becstelen Brigantyk szőke sztárjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő képek jelentek meg a közelmúltban Ewan McGregorról, aki a fotók tanúsága szerint meglehetősen összemelegedve sétálgatott Párizs utcáin Melanie Laurent színésznővel. Ebben persze első pillantásra semmi különös sincsen, ám ha hozzátesszük, hogy a 38 éves skót színész évek óta házas, akkor azonnal megváltozik a helyzet.

Ewan McGregor és Melanie Laurent Párizsban

McGregor ugyanis 1995. július 22-én vette feleségül Eve Mavrakis francia produkciós vezetőt, akivel akkor ismerkedett meg, amikor a Kavanagh QC nevű brit sorozatban vendégszerepelt. Két közös gyermekük született: Clara Mathilde 1996 februárjában, Esther Rose pedig 2001 novemberében jött a világra. 2006-ban pedig örökbe fogadtak egy Jamiyan nevű, négyéves mongol kislányt.

Gyanús romantikus séta

Konkrét információ egyelőre nem látott napvilágot arra vonatkozóan, hogy a Trainspotting sztárja milyen viszonyban van a 26 éves francia színésznővel. Ám a fotók alapján kapcsolatuk igencsak intimnek tűnik.

Ráadásul már régóta pletykálnak arról, hogy McGregor és Mavrakis tulajdonképpen nyílt házasságban élnek hosszú ideje. Az is felettébb gyanús, hogy a jóképű színészt korábban több színésznővel is hírbe hozták. A Moulin Rogue forgatásán például állítólag Nicole Kidmannel kerültek közel egymáshoz, míg a 2008-as Incendiary forgatásán Michelle Williamsszel boronálták össze.

Együtt forgattak

Ewan McGregor és Melanie Laurent a közelmúltban fejezte be a Beginners című filmet, elképzelhető tehát, hogy a kollegiális kapcsolatuk a közös munka során átalakult. A Becstelen Brigantyk Shoshannája ugyanis felettébb szerelmesnek tűnik, de a skót szívtipró sem úgy néz ki, mintha belefáradna az állandó elutasításba.

Az pedig már csak a hab tortán, hogy McGregor interjúiban sosem beszél a családjáról, arra hivatkozva, hogy ezt szigorúan magánügynek tartja.

Elképzelhető, hogy tényleg csak erről van szó, de benne van a pakliban az is, hogy esetleg valami rejtegetnivalója van ezzel kapcsolatban.

Ezt is szeretjük