19 évesen már bátran meztelenkedik Eva Wyrwal
A 19 éves modell, Eva Wyrwal egy igazi bombázó, akit elképesztően gyönyörű mellekkel áldott meg a sors.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első hallásra talán kicsit szokatlan hangzású névvel megáldott Eva Wyrwal egy igazi nehézsúlyú bombázó, aki csodás kebleinek vérforraló látványával két éve immáron az angol pasikat vadítja a különféle férfimagazinok hasábjain.

 

Elég csak egyetlen pillantást vetni bikavadító fotósorozatára, és azonnal érthetővé válik, hogy miért imádják annyian. Hiszen Wyrwal számára minden megadatott, amitől döglik légy: hatalmas cickók és formás, szexi test!

Biztosak lehetünk benne, hogy az angolok jó véleménnyel lehetnek a kelet-európai szépségekről, hiszen nem is olyan régen mi is megmutattuk a Csehországból kivándorolt Veronica Zemonanovát, aki karrierje során szintén a ködös Albionban kötött ki.

Imádják hatalmas melleit

Zemanova azonban felkötheti bugyiját, hiszen a bájos arcú, mosolygó Eva Wyrwal is bármelyik pasit könnyedén levenné a lábáról méretes melleivel és csodás testével.

Wyrwval eredetileg egy lengyel városkában, Kaliszban látta meg a napvilágot 1989-ben, ám 2006-ban úgy döntött, hogy sok más kolleganőjéhez hasonlóan ő is szerencsét próbál Angliában, ezért fogta magát és egyszerűen a szigetországba költözött.

Döntésének helyességét pedig igazolta az idő és sikerei, hiszen az eredetileg Iga keresztnevű modell azóta számos népszerű lapban pózolt: a rajongói láthatták őt például a Playboyban, a Nutsban, a Frontban és a CKM-ben.

A szőke hajú buja kebelcsoda pedig még csak 19 éves, biztosak lehetünk tehát benne, hogy találkozunk majd még a nevével előbb-utóbb más neves magazin hasábjain is.

Ezt is szeretjük