Arcátlanul villantott az átlátszóba bújt Eva Mendes
A gyönyörű bombázó a Velencei Filmfesztiválon szemrebbenés nélkül tett közszemlére formás idomait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 2-án kezdődött a filmes szakma egyik legrangosabb európai eseménye, a Velencei Filmfesztivál. A seregszemle szeptember 12-én, szombaton este ér véget, amikor is az Ang Lee rendező vezette zsűri kiosztja a fesztivál díjait, köztük a legjobb filmnek járó Arany Oroszlánt, amit tavaly Darren Aronofsky kapott A pankrátor című drámájáért.


Az ilyen jellegű összejövetelekkor hollywoodi celebek sokasága lepi el a rendezvénynek otthont adó várost. A feltörekvő hírességek és a reflektorfényfüggő szupersztárok egyaránt örömmel illegetik magukat a fotósok kereszttüzében.

Így történhetett meg, hogy Ewan McGregor mellett Paris Hilton is feltűnt Velencében.

Táskás szemekkel is lehengerlő volt

Nem is beszélve a gyönyörű Eva Mendesről, aki néhány nappal korábban még kialvatlanul, táskás szemekkel is képes volt elbűvölni a rajongókat, szeptember 5-én pedig már csodásan festett elegáns ruhájában.

A 35 éves amerikai színésznő, aki Werner Herzog Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című filmjének premierje alkalmából érkezett az olasz városba.

Mendes a mozizás után részt vett Alberta Ferretti divattervező zártkörű buliján, amelynek témája Prométheusz volt.

Hogy ez pontosan mit is takart, nem tudni, ám a bombázónak biztosan sikerült emlékezetessé tennie az estét. Lehengerlő ruhája alá ugyanis nem vett melltartót, a vékony anyagon pedig átsejlett a jobb melle!

A színésznőt jövőre két alkalommal láthatjuk a moziban: a Last Night című romantikus drámában, amelynek már az utómunkálatai zajlanak, illetve a Southbound című thrillerben Matthew McConaughey oldalán.

Sőt, arról is pletykálnak, hogy Mendes feltűnik majd  A kaptár következő részében, amely a Resident Evil: Afterlife címet kapta.

Ezt is szeretjük