A kikötözéstől sem riad vissza a bájos Eva Longoria

Longoria őszintén elmesélte, hogy felizgatja, ha szeretkezés közben előkerülnek a selyemsálak!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A közelmúltban a Cosmopolitan pikáns felmérést készített a tengerentúlon. Igazi szupersztárokat kérdeztek meg arról, hogy melyek voltak legvadabb és legélvezetesebb szexuális élményeik.

Eva Longoria a GQ magazin merész fotósorozatán

Eva Longoria például bevallotta, hogy imádja, ha selyemsálakkal kötözik ki szeretkezés közben.

Kirsten Dunst pedig elmesélte, hogy egyik legizgatóbb emléke az, amikor Jake Gyllenhaallal egy ruhaüzlet öltözőjében huncutkodott!

Szereti, ha a pasi átveszi az irányítást

– Egyáltalán nem idegenkedem attól, hogy selyemsálakkal kötözzön ki a szerelmem, és átvegye az irányítást az ágyban.

Van abban valami különösen izgató, ha engedelmeskednem kell – fejtette ki véleményét a 34 éves színésznő, aki Gabrielle Solist kelti életre a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Született feleségek című sorozatban.

A fentiek tükrében már nem is tűnik akkora véletlennek, hogy a GQ magazin mexikói kiadásának júniusi számában Longoriát több alkalommal kötelek szorításában fotózták le.

Úgy tűnik, a népszerű amerikai színésznő megtalálta a boldogságot második férje, Tony Parker kosárlabdázó oldalán. A sztárpár 2006. november 30-án jegyezte el egymást, és 2007. július 6-án állt az oltár elé.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Házasságukat még az sem viselte meg, amikor 2007 decemberében Alexandra Paressant francia modell azt nyilatkozta a US magazinnak, hogy viszonya volt Parkerrel, aki mindeközben már Longoria férje volt!

Ezt is szeretjük