A kikötözéstől sem riad vissza a bájos Eva Longoria
Longoria őszintén elmesélte, hogy felizgatja, ha szeretkezés közben előkerülnek a selyemsálak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közelmúltban a Cosmopolitan pikáns felmérést készített a tengerentúlon. Igazi szupersztárokat kérdeztek meg arról, hogy melyek voltak legvadabb és legélvezetesebb szexuális élményeik.

Eva Longoria a GQ magazin merész fotósorozatán

Eva Longoria például bevallotta, hogy imádja, ha selyemsálakkal kötözik ki szeretkezés közben.

Kirsten Dunst pedig elmesélte, hogy egyik legizgatóbb emléke az, amikor Jake Gyllenhaallal egy ruhaüzlet öltözőjében huncutkodott!

Szereti, ha a pasi átveszi az irányítást

– Egyáltalán nem idegenkedem attól, hogy selyemsálakkal kötözzön ki a szerelmem, és átvegye az irányítást az ágyban.

Van abban valami különösen izgató, ha engedelmeskednem kell – fejtette ki véleményét a 34 éves színésznő, aki Gabrielle Solist kelti életre a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Született feleségek című sorozatban.

A fentiek tükrében már nem is tűnik akkora véletlennek, hogy a GQ magazin mexikói kiadásának júniusi számában Longoriát több alkalommal kötelek szorításában fotózták le.

Úgy tűnik, a népszerű amerikai színésznő megtalálta a boldogságot második férje, Tony Parker kosárlabdázó oldalán. A sztárpár 2006. november 30-án jegyezte el egymást, és 2007. július 6-án állt az oltár elé.

Házasságukat még az sem viselte meg, amikor 2007 decemberében Alexandra Paressant francia modell azt nyilatkozta a US magazinnak, hogy viszonya volt Parkerrel, aki mindeközben már Longoria férje volt!

Ezt is szeretjük