Szemrebbenés nélkül pucérkodik Eva Amurri
Bevállalós képek
Susan Sarandon lánya, Eva Amurri több erotikus jelenettel is meglepte a Kaliforgia című sorozat rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Amurri még igencsak messze van attól, hogy szupersztárnak nevezhesse magát, és ezzel a jelek szerint ő is tisztában van. 

A mesterséges hírnévnövelő módszerek közül ő is a magamutogatást választotta, ezért aztán nem is olyan meglepő, hogy Amurri a közelmúltban több alkalommal is pucérkodott.

Bátran mutatta meg mellét

Mindkét produkciója a Kaliforgia című tévésorozathoz köthető, amelynek 2009 januárja óta egyik mellékszereplője.

Amurri a nagy népszerűségnek örvendő szériában előbb egy meglehetősen erotikus sztriptízzel lepte meg a nézőket, mely során természetesen a melleit takaró fűző is lekerült róla.

Ám ezzel még korántsem fejezte be a meztelenkedést, egy későbbi jelenetben ugyanis a sorozat főhősét, David Duchovny-t lepte meg egy topless lapdance-szel.

Az ifjú színésznőnek – aki mellesleg Susan Sarandon lánya – saját bevallása szerint egyáltalán nem volt könnyű eljátszania az erotikus táncost a Kaliforgia harmadik évadjában:

- Elég keményen kellett edzenem, szereztem is néhány fájdalmas zúzódást. Komolyan mondom, a sztriptíz nem könnyű. Minden tiszteletem a rúdtáncosoké, elképesztően kimerítő munkát végeznek – nyilatkozott megpróbáltatásairól Eva a The Huffington Postnak.
Ezt is szeretjük