A 46 éves Eva Longoria szexi fürdőruhában pózolt: ilyen karcsú alakja van a színésznőnek

Eva Longoria fürdőruhás képet posztolt Instagram-oldalára.

GettyImages-1202395167
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor 2004-ben elstartolt a Született feleségek az Egyesült Államokban, a sorozat színésznői egy csapásra világsztárok lettek. Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman és Eva Longoria magánéletével rendszeresen foglalkoztak a lapok.

A Gabrielle Solist játszó Longoriáról például számos alkalommal készítettek dögös címlapokat, ezáltal a 2000-es évek legszexibb színésznői közé került. A 46 éves színésznő szinte semmit nem változott az elmúlt években.

Eva Longoria fürdőruhában

Instagram-oldalán rendszeresen tölt fel friss fotókat, legutóbb egy fürdőruhás felvételt osztott meg a rajongói legnagyobb örömére. A képhez csak annyit írt: "Így néz ki a karácsony Los Angelesben." Egy Caribum fürdőruhát viselt.

Fél nap alatt több mint 200 ezer lájkot gyűjtött be a dögös képével, rajongóitól számos bókot kapott: "Annyira gyönyörű vagy!", "Esküszöm, hogy fiatalabbnak tűnsz, mint a Született feleségekben!", "Nagyon jól áll rajtad ez a fürdőruha" - fogalmazták.

Az egygyermekes színésznő sokat tesz azért, hogy ilyen karcsú legyen az alakja. Azonban amikor 2018-ban a világra hozta a kis Santiagót, hagyott időt a testének, nem tért vissza az edzőterembe a szülés után pár héttel.

- A testem egy emberi életet teremtett, szóval nem voltam túl szigorú, hogy rögtön nyerjem vissza a régi formám - vallotta be az US Weeklynek.

2019-ben kezdett rendszeresen edzeni, a változatosság híve, a súlyzós és TRX-edzések mellett még számos mozgásformát szeret. A futás, a jóga, a pilates és a biciklizés is közel áll a szívéhez.

Az étkezés terén a mértékletességben hisz, reggelire általában tojásfehérjét és babot eszik, a nap többi részében viszont mindig más kerül az asztalra. Nagyon szeret enni, a taco az egyik kedvence, és szívesen főz a családjának, igazi kísérletező típus, rendszeresen kipróbál új recepteket, írta meg az Eating Well oldal.

Régen többféle szigorú diétát kipróbált, rendszeresen végzett tisztítókúrákat, keto-, majd vegán étrend alapján étkezett, sőt egy darabig még a cukrot is kerülte, de rájött, túl rövid az élet ahhoz, hogy megvonja magát mindentől, nem mellesleg imádja a sajtot.

A Született feleségek Juanitája

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Madison De La Garza.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük