Eugénia hercegnő második gyerekével várandós: kisfia így puszilja babapocakját
Eugénia hercegnő második gyermekével várandós, ezt ma délután az Instagramon jelentette be.

eugenia-hercegno
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eugénia hercegnő második gyermekével várandós: ezt ma délután az Instagram-oldalán egy cuki fotóval tudatta, amit a férje készített. 

András yorki herceg és Sára yorki hercegné kisebbik lánya a nyárra várja a picit. 

Eugénia hercegnő második gyereke

„We’re so excited to share that there will be a new addition to our family this summer” (Izgatottan osztjuk meg a hírt, hogy nyáron a családunk új taggal bővül) - írta a felvételhez, amin kisfia a babapocakját puszilja.

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank 2018 októberében házasodott össze a Windsor-kastélyban. Kisfiuk, August Philip Hawke Brooksbank 2021. február 9-én látta meg a napvilágot.  

Ezt követően jött a világra Zara Phillips és Mike Tindall kisfia, Lucas Philip Tindall, Harry herceg és Meghan kislánya, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, valamint Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi kislánya, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. Az ő születésüket Erzsébet királynő még megérhette, 13. dédunokája, Eugénia hercegnő második gyermekének világra jövetelét már nem.

Charlotte hercegnő fotói az elmúlt egy évből

Charlotte hercegnő 2022-ben számos alkalommal megjelent a nyilvánosság előtt, hiszen májusban lett hétéves, a szülei, Vilmos herceg és Katalin hercegné pedig már elég nagynak és érettnek gondolják őt ahhoz, hogy bátyjához, György herceghez hasonlóan ő is részt vegyen különböző rendezvényeken.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük