Eugénia hercegnő cuki babafotókat posztolt: a királynő dédunokája édesen bújt anyukájához
Eugénia hercegnő megmutatta szép családját.

eugénia-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eugénia hercegnő februárban adott életet első gyermekének, Erzsébet királynő unokája egy kisfiúnak örülhetett, aki az August Philip Hawke Brooksbank nevet kapta.

Hivatalos Instagram-oldalán több felvételen is megmutatta már a picit, tegnap este egy nagyon édes felvételt posztolt szép családjáról, így hálálta meg a szülinapi jókívánságokat, amelyeket a rajongóktól kapott.

Eugénia hercegnő megmutatta kisfiát

Eugénia hercegnő március 23-án lett 31 esztendős, születésnapja másnapján közösségi oldalán köszönte meg mindenkinek, aki gondolt rá, emellett friss családi fotókat is feltöltött. Az alábbi Instagram-posztban két képet is láthatsz, a fehér nyílra kattintva nézheted meg a másik felvételt. 

Az első képen August baba édesen bújt édesanyjához, a másodikon apukája, Jack Brooksbank fogta őt éppen. A kisfiúnak ugyanolyan gyönyörű, kék szemei vannak, mint Erzsébet királynőnek. A trónöröklési sorrendben a lassan kéthónapos csöppség a 11. helyen áll, előtte Eugénia hercegnő szerepel.

A rajongók is olvadoztak a képek láttán: "Imádom, hogy ennyire természetesek vagytok!", "Úristen, nagyon cuki a kis kabátja!", "August annyira édes!", "Csodaszépek a szemei!" - fogalmazták a kedves szavakat.

Az angolok március közepén ünnepelték az anyák napját, ennek alkalmából is feltöltött egy hangulatos, tavaszi képet a kisfiúról a hercegnő, August a fűben feküdt éppen, körülötte nárcisz virágok voltak: "Annyira izgatott vagyok, hogy August anyukája lehetek, ahogy látjátok, élvezem életem első anyák napját" - írta a képhez.

Így festenének a királyi csemeték felnőttként?

Egy kozmetikai cég eljátszott annak gondolatával, hogyan fest majd felnőttként a kis Charlotte, György, Lajos vagy éppen Archie.

Ezt is szeretjük