Világsztárok esküvői
2013-ban több herceg is elkelt, valamint idős és fiatal színésznők, énekesnők is oltár elé álltak hófehér vagy éppen fekete ruhában.

Dia

 	Madeleine svéd hercegnő 	Az év egyik legjobban várt frigye volt Madeleine svéd hercegnő és a New York-i üzletember, Christopher O'Neill esküvője, melyre június 8-án Stockholmban került sor.  	Kapcsolódó cikk: 	Elbűvölő volt esküvőjén a svéd hercegnő »

Madeleine svéd hercegnő

Az év egyik legjobban várt frigye volt Madeleine svéd hercegnő és a New York-i üzletember, Christopher O'Neill esküvője, melyre június 8-án Stockholmban került sor. 

Kapcsolódó cikk:
Elbűvölő volt esküvőjén a svéd hercegnő »

Dia

	Cservenyák Viktória	A magyar származású holland ügyvéd, Cservenyák Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó lánya hercegné lett. Jaime Bernardo Bourbon-pármai hercegnek mondta ki a boldogító igent október 5-én a kelet-hollandiai Apeldoornban 	Kapcsolódó cikk:	Hercegné lett a magyar Cservenyák Viktória »

Cservenyák Viktória

A magyar származású holland ügyvéd, Cservenyák Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó lánya hercegné lett. Jaime Bernardo Bourbon-pármai hercegnek mondta ki a boldogító igent október 5-én a kelet-hollandiai Apeldoornban 

Kapcsolódó cikk:
Hercegné lett a magyar Cservenyák Viktória »

Dia

 	Félix luxemburgi herceg 	Elkelt Félix luxemburgi  is, szeptember 21-én elvette Claire Lademachert a franciaországi Saint-Maximin-la-Sainte-Baume-ban. A lány német, így a polgári szertartást három nappal korábban Frankfurtban tartották. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, az új hercegné esküvői fotói »

Félix luxemburgi herceg

Elkelt Félix luxemburgi  is, szeptember 21-én elvette Claire Lademachert a franciaországi Saint-Maximin-la-Sainte-Baume-ban. A lány német, így a polgári szertartást három nappal korábban Frankfurtban tartották.

Kapcsolódó cikk:
Íme, az új hercegné esküvői fotói »

Dia

 	Andrea Casiraghi 	Monacóban is esküvőnek örülhettek az alattvalók: augusztus 31-én a megnősült Andrea Casiraghi, Caroline monacói hercegnő idősebbik fia. A nyilvánosság teljes kizárásával vette el Tatiana Santo Domingót, márciusban világra jött kisfia anyját. 	Kapcsolódó cikk: 	Rendhagyó esküvői fotók »

Andrea Casiraghi

Monacóban is esküvőnek örülhettek az alattvalók: augusztus 31-én a megnősült Andrea Casiraghi, Caroline monacói hercegnő idősebbik fia. A nyilvánosság teljes kizárásával vette el Tatiana Santo Domingót, márciusban világra jött kisfia anyját.

Kapcsolódó cikk:
Rendhagyó esküvői fotók »

Dia

 	Christina Applegate 	A tini kora óta ismert színésznő február 23-án titokban hozzáment Martyn LeNoble zenészhez, aki kétéves kislányának az édesapja.  	Kapcsolódó cikk: 	40 fölött állt újból oltár elé » 	 	 

Christina Applegate

A tini kora óta ismert színésznő február 23-án titokban hozzáment Martyn LeNoble zenészhez, aki kétéves kislányának az édesapja. 

Kapcsolódó cikk:
40 fölött állt újból oltár elé »

 

Dia

	Alison Eastwood	Clint Eastwood lánya, a színésznő, producer és rendező Alison Eastwood és Stacy Poitras szobrász egy szűk körű ceremónia keretében mondta ki az igent március 15-én Kaliforniában.

Alison Eastwood

Clint Eastwood lánya, a színésznő, producer és rendező Alison Eastwood és Stacy Poitras szobrász egy szűk körű ceremónia keretében mondta ki az igent március 15-én Kaliforniában.

Dia

 	Matt Damon 	Az amerikai színész nyolc év házasság után újította meg házassági esküjét argentin származású feleségével, Luciana Barrosóval. A pár három közös gyereket és a nő előző házasságából született lányát nevel. 	Kapcsolódó cikk: 	A négygyermekes színész ismét »

Matt Damon

Az amerikai színész nyolc év házasság után újította meg házassági esküjét argentin származású feleségével, Luciana Barrosóval. A pár három közös gyereket és a nő előző házasságából született lányát nevel.

Kapcsolódó cikk:
A négygyermekes színész ismét »

Dia

 	Michael Jordan 	A világ legsikeresebb kosárlabdázójának tartott sztár április 27-én Floridában vezette oltár elé kubai-amerikai modell barátnőjét, Yvette Prietót. Jordannek ez a második házassága.

Michael Jordan

A világ legsikeresebb kosárlabdázójának tartott sztár április 27-én Floridában vezette oltár elé kubai-amerikai modell barátnőjét, Yvette Prietót. Jordannek ez a második házassága.

Dia

	Keira Knightley	A brit színésznő május 4-én Franciaországban, egy Provence-i kis faluban lett James Righton zenész felesége. 	Kapcsolódó cikk:	Még az esküvőjére sem vásárolt új ruhát »

Keira Knightley

A brit színésznő május 4-én Franciaországban, egy Provence-i kis faluban lett James Righton zenész felesége. 

Kapcsolódó cikk:
Még az esküvőjére sem vásárolt új ruhát »

Dia

	George Lucas	A Star Wars-filmek legendás rendezője 69 évesen nősült meg ismét. A Lucas' Skywalker Ranch-en június 22-én vette feleségül élettársát, a 44 éves Mellody Hobsont.	Kapcsolódó cikk:	Ismét megnősült a legendás filmes »

George Lucas

A Star Wars-filmek legendás rendezője 69 évesen nősült meg ismét. A Lucas' Skywalker Ranch-en június 22-én vette feleségül élettársát, a 44 éves Mellody Hobsont.

Kapcsolódó cikk:
Ismét megnősült a legendás filmes »

Dia

 	Zoe Saldana 	Az egzotikus szépségű amerikai színésznő szeptemberig tudta titkolni, hogy júniusban Londonban összekötötte az életét az olasz származású Marco Perego művésszel. 	Kapcsolódó cikk: 	Már júniusban férjhez ment Zoe Saldana »

Zoe Saldana

Az egzotikus szépségű amerikai színésznő szeptemberig tudta titkolni, hogy júniusban Londonban összekötötte az életét az olasz származású Marco Perego művésszel.

Kapcsolódó cikk:
Már júniusban férjhez ment Zoe Saldana »

Dia

	Avril Lavigne	Az énekesnő fekete ruhában és fekete rózsacsokorral a kezében ment hozzá Chad Kroeger énekeshez július 1-jén Dél-Franciaországban.

Avril Lavigne

Az énekesnő fekete ruhában és fekete rózsacsokorral a kezében ment hozzá Chad Kroeger énekeshez július 1-jén Dél-Franciaországban.

Dia

 	Halle Berry 	Bár az amerikai színésznő két félresikerült házasság után sokáig azt mondta, soha többé nem megy férjhez, július 13-án a burgundiai Valleryben a sajtó teljes kizárásával mégis hozzáment Oliver Martinez francia színészhez, akitől három hónappal később kisfia született. 	Kapcsolódó cikk: 	Másodszor is anya lett »

Halle Berry

Bár az amerikai színésznő két félresikerült házasság után sokáig azt mondta, soha többé nem megy férjhez, július 13-án a burgundiai Valleryben a sajtó teljes kizárásával mégis hozzáment Oliver Martinez francia színészhez, akitől három hónappal később kisfia született.

Kapcsolódó cikk:
Másodszor is anya lett »

Dia

	Jimmy Kimmel	Az amerikai talk show sztár július 13-án egy Santa Barbara-i hotel kertjében vette feleségül barátnőjét, Molly McNearney-t. A ceremónián számos sztár tiszteletét tette.	Kapcsolódó cikk:	A népszerű műsorvezető így vette el szerelmét »

Jimmy Kimmel

Az amerikai talk show sztár július 13-án egy Santa Barbara-i hotel kertjében vette feleségül barátnőjét, Molly McNearney-t. A ceremónián számos sztár tiszteletét tette.

Kapcsolódó cikk:
A népszerű műsorvezető így vette el szerelmét »

Dia

	Tina Turner	A világhírű énekesnő 73 évesen úgy döntött összeköti az életét a nála tizenhat évvel fiatalabb Erwin Bach német zenei producerrel, akivel 1986 óta vannak együtt. Egy rendhagyó Giorgio Armani modellben ment férjhez Svájcban július 21-én.	Kapcsolódó cikk:	16 évvel fiatalabb párja kérte meg az énekesnő kezét »

Tina Turner

A világhírű énekesnő 73 évesen úgy döntött összeköti az életét a nála tizenhat évvel fiatalabb Erwin Bach német zenei producerrel, akivel 1986 óta vannak együtt. Egy rendhagyó Giorgio Armani modellben ment férjhez Svájcban július 21-én.

Kapcsolódó cikk:
16 évvel fiatalabb párja kérte meg az énekesnő kezét »

Dia

	Elle Macpherson	A The Body, vagyis "a test" néven emlegetett világhírű modellt 2013 márciusában jegyezte el a billiomos Jeffrey Soffer. Szűk körben, mindössze 15 vendég jelenlétében házasodtak össze júliusban Fijin. A pontos dátum nem ismert.

Elle Macpherson

A The Body, vagyis "a test" néven emlegetett világhírű modellt 2013 márciusában jegyezte el a billiomos Jeffrey Soffer. Szűk körben, mindössze 15 vendég jelenlétében házasodtak össze júliusban Fijin. A pontos dátum nem ismert.

Dia

	Rosanna Arquette	Az amerikai színésznő negyedszerre is kimondta a boldogító igent, augusztus 18-án Todd Morgan befektetési bankárhoz ment feleségül egy csendes kis ceremónián, Malibun.	Kapcsolódó cikk:	Negyedszerre is oltár elé állt »

Rosanna Arquette

Az amerikai színésznő negyedszerre is kimondta a boldogító igent, augusztus 18-án Todd Morgan befektetési bankárhoz ment feleségül egy csendes kis ceremónián, Malibun.

Kapcsolódó cikk:
Negyedszerre is oltár elé állt »

Dia

	Rose McGowan	Az olasz születésű amerikai színésznő egy év együttjárás után, 2013 júliusában lett a művész Davey Detail menyasszonya. Az esküvővel nem vártak sokat, október 12-én egybe keltek Los Angelesben.

Rose McGowan

Az olasz születésű amerikai színésznő egy év együttjárás után, 2013 júliusában lett a művész Davey Detail menyasszonya. Az esküvővel nem vártak sokat, október 12-én egybe keltek Los Angelesben.

Dia

	Kristen Bell	Az amerikai színésznő 2007-ben kezdett el randizni színész kollégájával, Dax Sheparddel, aki 2010 januárjában jegyezte el, az esküvővel azonban egészen 2013. október 17-ig vártak. Az év márciusában kislányuk is született.

Kristen Bell

Az amerikai színésznő 2007-ben kezdett el randizni színész kollégájával, Dax Sheparddel, aki 2010 januárjában jegyezte el, az esküvővel azonban egészen 2013. október 17-ig vártak. Az év márciusában kislányuk is született.

Dia

	Kelly Clarkson	Az amerikai énekesnő október 20-án, egy titkos ceremónián mondta ki a boldogító igent Brandon Blackstock menedzsernek.

Kelly Clarkson

Az amerikai énekesnő október 20-án, egy titkos ceremónián mondta ki a boldogító igent Brandon Blackstock menedzsernek.

Dia

	Christina Ricci	A gyermekkora óta kamera előtt álló színésznő október 26-án egy Givenchy haute couture ruhában ment feleségül az operatőr James Heerdegenhez, akivel a Pan Am című sorozat forgatása során ismerkedett meg.

Christina Ricci

A gyermekkora óta kamera előtt álló színésznő október 26-án egy Givenchy haute couture ruhában ment feleségül az operatőr James Heerdegenhez, akivel a Pan Am című sorozat forgatása során ismerkedett meg.

Ezt is szeretjük
Fotó: