Humora is van a királynőnek! Nem gondolnád, hogy ezt csinálja szabadidejében
Erzsébet királynő nagyon mulatságos hobbit űz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő roppant furcsa hobbinak hódol szabadidejében, ugyanis a maga 89 évével olyan idős, hogy egy történelmi sorozat hibáit javítgatja.

Erzsébet, habár nagyon kedveli a Downton Abbey című szériát, szereti a sorozat történelmi hűtlenségeit megkeresni az egyes részekben.

Ő lett a hivatalos Downton-hibakereső

A királynő a sorozat óta új címet adományozott magának: ő a hivatalos Downton-hibakereső. Sőt, Erzsébet direkt azért nézi a sorozatot, hogy fellelje a hibákat, de ahogy ő is mondja: hatalmas előnye van mindenki mással szemben.

Erzsébet előnye abból fakad, hogy néhány nap múlva megdönti üknagyanyja rekordját, ami 63 év és 216 nap, és ő lesz a leghosszabb ideje uralkodó királyi felség az egész világon, így a sorozat jó néhány történelmi vonatkozású részére személyesen is emlékszik.

- A királynő észrevette, hogy az egyik epizódban egy angol tiszt olyan medált visel, amelyet csak a második világháború után adományoztak, holott a sorozat szerint a tiszt az első világháborúban, a hazájának tett szolgálataiért kapta a kitüntetést - nyilatkozta Brian Hoey, az Erzsébet királynőről készülő könyv írója.

Bennfentesek szerint a királyi családban nemcsak Erzsébet királynő nézi fanatikusan a történelmi sorozatot, Vilmos és Katalin is nagy Downton Abbey-rajongó. Kíváncsiak lennénk, hogy fogadták, amikor az előző évad végén felmenőjük, Edward herceg is belekerült a történetbe.

Ezt is szeretjük