Meglepő dolog derült ki Erzsébet királynőről - Ezt biztosan nem gondoltuk volna róla
Az uralkodónő kijelentése mindenkit meglepett.

erzsebet-kiralyno-vodka-jegszobor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő nem a humoráról és vagány természetéről híres, ami végső soron nem is csoda, hiszen nagyon korán, huszonéves korában került a fejére a korona, aminek a terhét már 66 éve cipeli.

Nem veti meg az alkoholt sem

Pedig, mint kiderült, ő sem az a karót nyelt típus, amilyennek képzelnénk - ezt Vilmos herceg 21. születésnapi buliján be is bizonyította. A herceg ugyanis, annak örömére, hogy végre hivatalosan is nagykorú lett, óriási partit csapott. Mivel Vilmos odavan az afrikai kultúráért, a buli témája is a Távol Afrikától volt.

A partit 2003-ban rendezték meg a Windsor-kastélyban, Johnny Roxburgh rendezvényszervező segítségével. Roxburgh most egy elképesztő történetet mesélt a Tatler magazinnak arról az éjszakáról:

- Az egész kastély úgy nézett ki, mint egy dzsungel. Mindenhol pálmalevelek, afrikai fejdíszek. Erre a különleges alkalomra készíttettünk egy elefántfejet ábrázoló jégszobrot is, amiből vodka folyt. Hiszitek vagy sem, a királynő imádta! Meglepő, de nem győzte dicsérni a lenyűgöző asztaldíszt - sőt, állítólag később, a buli előtt, meg is kóstolta a tartalmát.

Vilmos herceg nagyon élvezte a partit.
Vilmos herceg nagyon élvezte a partit.

- Egyébként Erzsébet hihetetlenül kedves nő, Vilmos herceg pedig igazán elbűvölő, remek volt vele együtt szervezkedni. Itt jöttem rá, hogy a jövőbeli királyunk igazán menő pasi - mesélte nevetve a lapnak.

Az már korábban kiderült, hogy az uralkodónő nem veti meg az alkoholt - persze, mindig mértékkel iszik. A gin és a Dubonnet kombinációja a nagy kedvence, ebéd előtt mindig felhajt belőle egy pohárkával. Az ebédhez természetesen vörösbor dukál, délután pedig egy száraz gin-martinit kortyolgat el. Lefekvés előtt pedig? Nos, akkor jöhet egy pohárka pezsgő.

Ezt is szeretjük