Erzsébet királynő nem köszöntötte fel Meghant a születésnapján: ilyenre még nem volt példa
Erzsébet királynő idén nem köszöntötte fel Meghant a közösségi oldalon.

erzsébet-és-meghan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap már megírtuk, hogy Meghan hercegné 41 esztendős lett, a királyi család tagjai közül Vilmos herceg és Katalin hercegné voltak az elsők, akik a közösségi médiában is felköszöntötték Harry feleségét.

Károly herceg és Kamilla hercegné Vilmosékhoz hasonlóan egy Instagram-sztoriban ünnepelték a szülinapost, ám a Royal Family Instagram-oldalára semmilyen poszt nem került fel, köztudott, hogy utóbbi oldalt Erzsébet királynő csapata üzemelteti.

Erzsébet királynő nem köszöntötte fel Meghant

Mióta Meghan Harry felesége lett, a Royal Family oldalán minden év augusztus 4-én született egy poszt Sussex hercegnéjéről. Valamikor rendes bejegyzést osztottak meg, máskor egy 24 óráig elérhető sztoriban köszöntötték fel Meghant.

GettyImages-984543532
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

2020-ban és 2021-ben sem feledkeztek el erről, pedig ezekben az években hivatalosan már nem képviselte a koronát a herceggel. Ettől függetlenül az uralkodónő ugyanolyan családtagként gondol az egykori színésznőre. Tavaly például egy több fotóból álló poszttal kedveskedett Meghannak. Nyilvánvalóan ezeket a tartalmakat nem a királynő készíti el, hanem a social mediáért felelős emberei, azonban előzetesen egyeztetnek vele, milyen kontentek mehetnek ki a Royal Family oldalára.

Idén meglepően nagy volt a csend, ez a viselkedés viszont nem jellemző a királynőre és kommunikációs csapatára. Idén nyáron jelent meg Tom Bower leleplező könyve Harryről és Meghanról, amelyben még sosem hallott történetekre derült fény, a kiadvány a hercegnét nem túl jó fényben mutatta be, lehet, emiatt döntött úgy a királynő, hogy nem posztol semmit Meghanról.

A háttérben lehet egy másik ok is, Harry herceg idén megjelenő memoárja, amelytől már előre rettegnek a királyi család tagjai. Bár az életrajzi könyv a hercegről szól, azonban a viselkedése akkor változott meg gyökeresen, miután beleszeretett az amerikai szépségbe.

Ő Erzsébet királynő kedvenc unokája

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Lady Louise Windsor.

Ezt is szeretjük