Erzsébet királynő így kiosztotta Meghant: a hercegné viselkedése háborította fel
Erzsébet királynő kénytelen volt beszólni Meghan hercegnének.

erzsi-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Nicholl, a brit királyi család életrajzírója The New Royals címmel adott ki új könyvet, amelyből még sosem hallott történetek derültek ki a családtagokról. 

Meghan hercegnéről egy elég kellemetlen sztorit írt le: mielőtt hozzáment volna Harry herceghez, Erzsébet királynőnek el kellett igazítania őt, ugyanis az egykori színésznő bunkó módon viselkedett egy alkalmazottjukkal.

Erzsébet királynő beszólása Meghan hercegnének

Az esküvői előkészületek idején előfordul, hogy a menyasszony és a vőlegény megkóstolják azokat az ételeket, amelyeket majd a vendégek számára is elkészítenek, majd felszolgálnak a nagy napjukon. Harry választottja is így tett a windsori kastélyban. 

GettyImages-976311766
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Meghan ott volt a kastélyban, hogy megkóstolja a fogásokat, az egyik konyhán dolgozónak viszont azt mondta, érzi a tojás ízét az ételben. Elég dühös lett, mondván, hogy az ételnek vegánnak és makrobiotikusnak kéne lennie.

Ekkor hirtelen a királynő belépett a terembe, és leállította a hercegnét.

- Meghan, ebben a családban nem így beszélünk az emberekkel - idézte a királynő szavait Nicholl könyve.

GettyImages-960056430
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Nem Meghan kiakadása volt az egyetlen, ami felbosszantotta Erzsébetet, unokája viselkedésével sem volt elégedett. Szinte szállóigévé vált az "Amit Meghan akar, azt megkapja!" elszólás, ami még Harry herceg száját hagyta el akkor, amikor nem tudtak dűlőre jutni, választottja melyik tiarát viselheti a menyegzőn.

- Az esküvőre való felkészülés nagyon nehéz volt a királynő számára. Nagyon felzaklatta Harry viselkedése, bizonyos követelései és az, ahogyan a maga módján intézte a dolgokat. Emlékszem, eléggé ideges volt attól, hogy Harry milyen vadállat módon viselkedett. A kapcsolatukat elég csúnyán megrongálta ez az időszak - idézte a 2020-ban elhunyt Lady Elizabeth Anson társasági előkelőség szavait a könyv.

Meghannak valóban tetszene Vilmos herceg?

Meghan hercegné és Vilmos herceg közös fotóin ez az apróság sok rajongónak feltűnt.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük