Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)
A napokban megjelenő, vérforraló erotikus thriller minden kétséget kizáróan az év egyik legizgalmasabb könyvének ígérkezik.

köny nyitóka
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csavaros krimiszállal átszőtt történet Varsóban játszódik, sajátos hangulatát az elfojtott titkok, a túlfűtött szexualitás és a feszültség jellemzi. Már az első oldalakon menthetetlenül beszippantja az Olvasót. 

Főhősnője, egy mocskos kis titkokat őrző, csábító festőművésznő, aki veszélyes és szenvedélyes játékokat űz kétes körökben mozgó szeretőjével. A férfi maffiaberkekben járatos, gátlástalan üzletember, akinek brutális meggyilkolása botrányos események lavináját indítja el. 

A rendőrség és a titkosszolgálat egymással vetélkedve igyekszenek felgöngyölíteni a szálakat. Csakhamar számtalan gyanúsított tűnik fel a színen, és a nyomozók döbbenetes titkokkal kénytelenek szembesülni. 

A csavarokkal teli thrillerből túlfűtöttség, sötét titkok, vágy és borzongás árad. Merész, meghökkentő történet, amelyből nem hiányoznak a lenyűgöző lélekrajzok, a hiteles emberi sorsok és egy adag társadalomkritika sem.

A lendületes, sodró erejű narráció és a bravúrosan szőtt események egyetlen pillanatra sem hagyják ellankadni a figyelmet. Gengszterek, szaftos titkok, művészet, borzongás és szenvedély kövezi ki az utat a megdöbbentő végkifejletig.

Mercèdes Rheinberger: Ártatlan vagyok
erotikus thriller, Új Hullám Könyvek

Libri: https://www.libri.hu
Bookline: https://www.bookline.hu

Ezt is szeretjük