Ő is kiszáll a sorozatból! Az RTL Klub sármos sztárja önként távozik
Eric Dane, A Grace klinika szívtipró plasztikai sebésze kiszáll a népszerű sorozatból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy újabb fontos szereplő száll ki A Grace klinikából: Eric Dane, a sármos Mark Sloan plasztikai sebész megformálója a napokban jelentette be távozását.

A két főszereplő, Ellen Pompeo és Patrick Dempsey már korábban bejelentették távozásukat, amit azóta állítólag már megbántak, és szívesen visszaíratnák magukat a történetbe.

Hamar népszerű lett

A Grace klinika 2005. március 27-én indult az Egyesült Államokban, az ABC-n, Magyarországon 2006. január 10-én debütált az RTL Klubon.

Eric Dane a második évadban vendégszereplőként tűnt fel, majd karakterének pozitív fogadtatása után a harmadik szériában csatlakozott az amerikai orvosi dráma állandó stábjához.

A McCsábítónak is nevezett Mark Sloan plasztikai sebész megformálója azóta is a sorozat közkedvelt szívtiprója, így bizonyára sokan fogják sajnálni, hogy a 39 éves színész a kilencedik évadban már csak néhány részben lesz látható, utána kiszáll.

- Rendkívül hálás vagyok A Grace klinika csapatának, az ABC-nek és Shondaföldnek - tisztelgés Shonda Rhimes előtt - a szerk. - a tapasztalatokért és az élményekért, amit a velük töltött idő alatt szereztem. Csodálatos volt olyan kreatív emberekkel dolgozni, mint Shonda Rhimes - nyilatkozta a TV Line-nak.

Elérkezett az idő

Rhimes, a sikersorozat forgatókönyvírója és producere hasonló dicsérő szavakkal illette a sztárt.

- Dane számára nem volt egyszerű ezt a döntést meghozni, de hosszas gondolkodás és sok közös beszélgetés után végül mindketten arra jutottunk, hogy eljött a megfelelő idő arra, hogy befejezzük az ő karakterének a történetét - nyilatkozta a széria atyja.

Azt, hogy Mark Sloan hogyan távozik a seattle-i klinikáról, esetleg sok más szereplőhöz hasonlóan meghal-e, nem kívánták elárulni. Annyi biztos, hogy A Grace klinika kilencedik évadját szeptemberben 27-től sugározzák Amerikában.

Ezt is szeretjük