A 2011-es Emmy-gála legdögösebb sztárjai
Az idei Emmy-gála sok meglepetéssel szolgált, természetesen a vörös szőnyeges felvonulás is bővelkedett szemkápráztató ruhakölteményekben.

Dia

 	Kate Winslet 	A gyönyörű szőke színésznő - aki már a Velencei Filmfesztiválon is adott témát a divatkritikusoknak - a mostani Emmy-díjátadón bevállalós ruhában jelent meg. A mellközépig dekoltált vörös estélyiben folvonuló sztár több tucat bókkal és egy Emmy-díjjal gazdagabban térhetett haza, Kate ugyanis zseniális miniszériájával, a Mildred Pierce-szel elnyerte a legjobb drámai alakítás díját. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 68. Velencei Filmfesztivál legdögösebb sztárjai »

Kate Winslet

A gyönyörű szőke színésznő - aki már a Velencei Filmfesztiválon is adott témát a divatkritikusoknak - a mostani Emmy-díjátadón bevállalós ruhában jelent meg. A mellközépig dekoltált vörös estélyiben folvonuló sztár több tucat bókkal és egy Emmy-díjjal gazdagabban térhetett haza, Kate ugyanis zseniális miniszériájával, a Mildred Pierce-szel elnyerte a legjobb drámai alakítás díját.

Kapcsolódó képgaléria:
A 68. Velencei Filmfesztivál legdögösebb sztárjai »

Dia

 	Elisabeth Moss 	A bájos sorozatsztár egy csillogó Marchesa-estélyiben érkezett a díjátadóra, meseszép ruháját Lorraine Schwartz ékszerekkel tette teljessé. A színésznő sorozata, a Mad Men - Reklámőrültek elnyerte a legjobb drámai sorozatnak járó Emmy-díjat.

Elisabeth Moss

A bájos sorozatsztár egy csillogó Marchesa-estélyiben érkezett a díjátadóra, meseszép ruháját Lorraine Schwartz ékszerekkel tette teljessé. A színésznő sorozata, a Mad Men - Reklámőrültek elnyerte a legjobb drámai sorozatnak járó Emmy-díjat.

Dia

 	Jon Hamm és Jennifer Westfeld 	A bájos színésznő-forgatókönyíró, Jennifer Westfeld jóképű párját, Jon Hamm színészt kísérte el az Emmy-gálára. A lágyan leomló, sárga estélyit viselő szőkeség együtt örülhetett kedvesével, akinek alakítását díjra jelölték.

Jon Hamm és Jennifer Westfeld

A bájos színésznő-forgatókönyíró, Jennifer Westfeld jóképű párját, Jon Hamm színészt kísérte el az Emmy-gálára. A lágyan leomló, sárga estélyit viselő szőkeség együtt örülhetett kedvesével, akinek alakítását díjra jelölték.

Dia

 	Kristen Wiig 	A nálunk kevésbé ismert színésznő egy csodás, karemellszínű Zac Posen-estélyit választott a gálára, melyet Fred Leighton aranyékszereivel egészített ki. A Saturday Night Live sztárja szintén jelölt volt komédia kategóriában, de a Modern Family színésznője végül elvitte előle a szobrocskát.

Kristen Wiig

A nálunk kevésbé ismert színésznő egy csodás, karemellszínű Zac Posen-estélyit választott a gálára, melyet Fred Leighton aranyékszereivel egészített ki. A Saturday Night Live sztárja szintén jelölt volt komédia kategóriában, de a Modern Family színésznője végül elvitte előle a szobrocskát.

Dia

	Heather Morris	A Glee - Sztárok leszünk! az egyik legnépszerűbb zenés-táncos sorozat a tengerentúlon, idén is több kategóriában jelölték a tévések Oscar-díjára. Így szinte az összes szereplő, köztük a sorozat 24 éves szőkeség, Heather Morris is felvonult a vörös szőnyegen. A színésznő fodros, lila selyemruhája és Simon G ékszerei remekül illettek stílusához és az elegáns gálához.

Heather Morris

A Glee - Sztárok leszünk! az egyik legnépszerűbb zenés-táncos sorozat a tengerentúlon, idén is több kategóriában jelölték a tévések Oscar-díjára. Így szinte az összes szereplő, köztük a sorozat 24 éves szőkeség, Heather Morris is felvonult a vörös szőnyegen. A színésznő fodros, lila selyemruhája és Simon G ékszerei remekül illettek stílusához és az elegáns gálához.

Dia

 	Kerry Washington 	A barna színésznő a vörös szőnyegen is bevállalta a vöröset, valljuk be, jól tette, a Scandal sztárja csodásan festett a testre simuló, gyönygyökkel kivarrt tűzpiros kreációban.

Kerry Washington

A barna színésznő a vörös szőnyegen is bevállalta a vöröset, valljuk be, jól tette, a Scandal sztárja csodásan festett a testre simuló, gyönygyökkel kivarrt tűzpiros kreációban.

Dia

 	Sofia Vergara 	A sorozatsztár ezúttal se rejtegett szuperszexi, nőies formáit - A Modern Family-vel taroló Sofia Vergara egy korallszínű, aszimmetrikus, testre simuló Vera Wang-estélyiben hódított a 2011-es Emmy-gálán. 	Kapcsolódó cikk: 	Te ráismernél? Így még senki sem látta a vörös szőnyeg dögös királynőjét »

Sofia Vergara

A sorozatsztár ezúttal se rejtegett szuperszexi, nőies formáit - A Modern Family-vel taroló Sofia Vergara egy korallszínű, aszimmetrikus, testre simuló Vera Wang-estélyiben hódított a 2011-es Emmy-gálán.

Kapcsolódó cikk:
Te ráismernél? Így még senki sem látta a vörös szőnyeg dögös királynőjét »

Dia

 	Heidi Klum 	A négygyerekes szupermodell Project Runway - A kifutó című showműsorával volt jelölt az idei gálán, a műsorvezetőként is sikeres 38 éves Heidi Klum a tehetségkutatóban felfedezett Christiano Siriano ruháját viselte a vörös szőnyegen, mutatós hosszú lábait Christian Louboutin cipellőkbe bújtatta. 	Kapcsolódó cikk: 	A gála szépe volt! Heidi Klum köldökig kivágott kosztümben jelent meg » 	 

Heidi Klum

A négygyerekes szupermodell Project Runway - A kifutó című showműsorával volt jelölt az idei gálán, a műsorvezetőként is sikeres 38 éves Heidi Klum a tehetségkutatóban felfedezett Christiano Siriano ruháját viselte a vörös szőnyegen, mutatós hosszú lábait Christian Louboutin cipellőkbe bújtatta.

Kapcsolódó cikk:
A gála szépe volt! Heidi Klum köldökig kivágott kosztümben jelent meg »
 

Dia

 	Katie Holmes 	A 32 éves színésznő nem jelöltként, hanem díjátadóként kapott meghívást az idei Emmy-gálára. Katie kitett magáért, káprázatosan festett királykék Calvin Klein-estélyijében a vörös szőnyegen. 	Kapcsolódó cikk: 	Micsoda merészség! Katie Holmes levetkőzött egy fotózás kedvéért »

Katie Holmes

A 32 éves színésznő nem jelöltként, hanem díjátadóként kapott meghívást az idei Emmy-gálára. Katie kitett magáért, káprázatosan festett királykék Calvin Klein-estélyijében a vörös szőnyegen.

Kapcsolódó cikk:
Micsoda merészség! Katie Holmes levetkőzött egy fotózás kedvéért »

Dia

 	Gwyneth Paltrow 	Az Oscar-díjas színésznő a Glee - Sztárok leszünk! című zenés sorozatban nyújtott vendégszereplése miatt kapott meghívást a tévések díjátadójára. Énekes-táncos előadása annyira népszerű lett, hogy a színésznő játékát Emmy-díjjal jutalmazták. Egy fekete, áttetsző Pucci-ruhában és Neil Lane ékszerekben lépett a vörös szőnyegre. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez már tényleg túlzás! Köldökig kivágott ruhát viselt a gálán Gwyneth Paltrow »

Gwyneth Paltrow

Az Oscar-díjas színésznő a Glee - Sztárok leszünk! című zenés sorozatban nyújtott vendégszereplése miatt kapott meghívást a tévések díjátadójára. Énekes-táncos előadása annyira népszerű lett, hogy a színésznő játékát Emmy-díjjal jutalmazták. Egy fekete, áttetsző Pucci-ruhában és Neil Lane ékszerekben lépett a vörös szőnyegre.

Kapcsolódó cikk:
Ez már tényleg túlzás! Köldökig kivágott ruhát viselt a gálán Gwyneth Paltrow »

Dia

 	Julianna Margulies 	A Vészhelyzet egykori nővérkéje az utóbbi pár évben került újra reflektorfénybe, A férjem védelmében nyújtott drámai alakítása idén is meghozta neki az elsimerést. A színésznő hófehér Giorgio Armani Privé-estélyije az est egyik legszebb ruhája volt. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Julianna Margulies »

Julianna Margulies

A Vészhelyzet egykori nővérkéje az utóbbi pár évben került újra reflektorfénybe, A férjem védelmében nyújtott drámai alakítása idén is meghozta neki az elsimerést. A színésznő hófehér Giorgio Armani Privé-estélyije az est egyik legszebb ruhája volt.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Julianna Margulies »

Dia

 	Christina Hendricks 	A Mad Men - Reklámőrültek vörös bombázója jelöléssel érkezett az Emmy-gálára, és bár a díjat végül nem ő vitte haza, a vörös szőnyeg legszexisebb sorozatsztárja címet azért magáénak tudhatta. A színésznő merészes hasított, ezüstszínű szatén estélyijét Johanna Johnson tervezőnő álmodta meg.

Christina Hendricks

A Mad Men - Reklámőrültek vörös bombázója jelöléssel érkezett az Emmy-gálára, és bár a díjat végül nem ő vitte haza, a vörös szőnyeg legszexisebb sorozatsztárja címet azért magáénak tudhatta. A színésznő merészes hasított, ezüstszínű szatén estélyijét Johanna Johnson tervezőnő álmodta meg.

Ezt is szeretjük
Fotó: