Kiábrándító fotók! Emma Watson egyre kínosabban néz ki
Amióta Emma Watson levágatta hosszú haját, egyre inkább úgy néz ki, mint egy tinisrác.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Sharon Stone levágatta szőke loboncát, divatot teremtett a hollywoodi sztárok között.

Emma Watson az öccsével
Kinek hosszabb a haja?

Ezt a bravúrt azonban Emma Watson valószínűleg nem tudja megismételni, bármennyire is igyekszik.

Hosszú hajjal jobb volt

Míg ugyanis az ötven fölött is gyönyörű amerikai színésznőnek remekül állt a rövid haj, addig Hermione megformálója finoman szólva is sután néz ki új frizurájával.

Nem csoda, hiszen a brit sztárnak már szinte a védjegyévé vált sötétszőke lobonca, melytől az egész külseje egyfajta nőies varázst is kapott.

Amint azonban véget értek az utolsó Harry Potter-film, a Harry Potter és a halál ereklyéi forgatási munkálatai, Watson kisasszony nem sokat teketóriázott.

Kidobta elnyűtt varázspálcáját, majd felkeresett egy New York-i fodrászatot, és kíméletlenül megszabadult dögös fürtjeitől. Az eredmény? Nos, a képek önmagukért beszélnek.

Olyan, mint egy fiú

A nemrég még a nőiességét keresgélő színésznő, aki a díjátadókon különféle fifikás göncökben jelent meg, egyre kevésbé ad a külsejére.

Amolyan egyetemista stílusban - elvégre valóban az, hiszen a Rhode Island-i Brown University diákja -, kinyúlt pulcsiban és bakancsban mászkál, nem használ még egy leheletnyi sminket sem.

Egyszóval kínosan ügyel arra, nehogy rájöjjön a felületes szemlélő, bizony nem egy tinisrácba botlott bele az utcán, hanem a britek üdvöskéjébe.

Persze azért az mégiscsak mókás, hogy jelenleg az öccsének is hosszabb a haja, mint a 21 éves sztárnak. Mindenesetre a rajongói többségének - és van belőlük jó néhány - azért így is, úgy is tetszik.

Ezt is szeretjük