Ez tényleg ő lenne? Emma Watson meztelen fotója óriási botrányt kavart
Emma Watsonról egy meglehetősen merész fotó került napvilágra, amit sokan láttak a Brown Egyetemen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régebben bizonyára sokkal szerényebb volt azoknak a száma, akik egy - szerintük - jó poén kedvéért meghamisították egyik vagy másik sztár fotóját.

Manapság azonban a különféle pofonegyszerű képszerkesztési trükköknek köszönhetőn szinte bárki elkövethet hasonló galádságokat.

Hiába tiltakozik

Ráadásul a jól-rosszul sikerült végeredmény az interneten futótűzként terjed - és ami egyszer felkerült a világhálóra, azt majdnem lehetetlen onnan eltávolítani.

Jól tudja ezt a Harry Potter-filmek üdvöskéje, Emma Watson is, akiről éppen a napokban bukkant fel egy rejtélyes fotó.

Ráadásul nem máshol, mint a jó nevű Brown Egyetem diákjainak levelesládájában - a húszéves színésznő ugyanis jelenleg a Rhode Island-i intézményben végzi tanulmányait.

A meglehetősen pikáns felvételen első pillantásra nincs is semmi különös, éppen olyan, mintha Watson kisasszony készülne beszállni egy kád vízbe.

Egy fotó, két lány

Közelebbről megnézve azonban már észrevehető, hogy elég furcsa szögben görbül az angol szépség nyaka - nem véletlenül!

A fotót ugyanis meghamisították, és bár a fej valóban Emma Watsoné, a meztelen test már egy másik leányzóhoz tartozik - amint az az ugyancsak az interneten fellelhető eredeti képen is látszik.

A zöld törölközős kép egyébként nem mostani gyártmány, tavaly nyáron már találkozni lehetett vele a világhálón, most pedig, úgy tűnik, a Brown Egyetem falai közé is befészkelte magát.

Mindenesetre Hermione megformálója vehemensen tiltakozik, hogy ő lenne a képen, sőt, egyenesen arra kéri a rajongókat, ne dőljenek be az ilyen olcsó trükköknek.

Ugyanakkor nemrégiben a Sun magazinnak éppen azt nyilatkozta, szeretne már valami igazán merész dolgot művelni az életben. Ennek első lépéseként rögtön le is vágatta a haját, ám állítása szerint ez még csak a kezdet volt! Ki tudja, talán hamarosan saját pikáns képsorozattal örvendeztetni meg a rajongóit. Photoshop-trükkök nélkül.

Ezt is szeretjük