Pirulás nélkül villantotta bugyiját a bájos Emma Watson

Ilyen látványra valószínűleg nem számítottak azok a fiatalok, akik megjelentek a filmbemutatón.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Július 7-én felajzott Harry Potter-rajongók özönlöttek a Föld minden tájáról Londonba. A brit fővárosban tartották ugyanis a legújabb HP-film, a Harry Potter és a félvér herceg világpremierjét.

A pajkos szél nem bízott semmit a fantáziára

Szó mi szó, elkelt volna némi felhőkergető varázslat, a megjelenteket ugyanis kimondottan morcos, esős-szeles időjárás fogadta. Ám ez sem szegte kedvét senkinek. Sőt a tinifiúk bizonyára gyorsan elfeledkeztek a zord körülményekről, miután megpillantották Hermione-t, azaz Emma Watsont.

Rengetegen szeretik a varázslótanoncok történeteit

Ugyanis a sztár egy meglehetősen kivágott Ozzie Clarke-ruhában tette tiszteletét az eseményen, melyből kikacsingattak mellei a mintegy háromezres közönségre.

Egy széllökés hatására pedig testszínű bugyiját is megcsodálhatták a jelenlevők. Mindenesetre a 19 éves brit színésznőnek az est további részében sikerült megőriznie méltóságát, és igazi sztárként vonult végig a vörös szőnyegen.

A J. K. Rowling regényéből készült Harry Potter és a félvér herceget – melynek magyarországi premierje július 23-án lesz – a hírek szerint 150 millió fontból, azaz mintegy 50 milliárd forintból forgatták. A készítők reményei szerint azonban a bevételek bőven meghaladják majd ezt az összeget.

Elvárásaik nem alaptalanok, az ezt megelőző, Harry Potter és a Főnix rendje című epizód ugyanis a ráfordított összeg több mint tízszeresét hozta vissza! Az utolsó könyv, a Harry Potter és a halál ereklyéi történetét pedig két részre bontották.

A jelenleg is forgatott filmek közül az elsőt a tervek szerint 2010 novemberében, a másodikat 2011 nyarán mutatják majd be.

– Bevallom, mindannyiunknak hiányozni fog a forgatás, de azt hiszem, az emberek alábecsülik a regények és mozik hatását.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem gondolom, hogy hamar kikerülnek a köztudatból, szerintem az eljövő generációk is szívesen olvassák majd Harry Potter történeteit vagy nézik meg a filmeket – ismertette véleményét Emma Watson.

Ezt is szeretjük