Emma Watson átlátszóban szédíti a Harry Potter-fanokat
Emma Watson egy dögös csipkeruhában reklámozza a Harry Potter és a halál ereklyéit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry Potter szereplői közül sokáig Emma Watson volt az, aki keresetlen bájával egyfajta gyermeki ártatlanságot csempészett a népszerű fantasy-történet megfilmesített változatába.

Ám a tinédzserkort lassacskán maga mögött hagyó színésznő egy idő után túl szűknek érezte Hermione Granger iskolai egyenruháját, így aztán igyekezett megszabadulni a tündibündi imázstól.

Keresi a saját stílusát

Azóta már különféle stílusirányzatot kipróbált: láthattuk miniszoknyában, földig érő, ám derékig felsliccelt estélyiben, vörösesbarnán és szőkén, újabban pedig drámaian rövid hajjal.

És ahogy az már lenni szokott, az új frizurához egy minden eddiginél dögösebb stílust is bevállalt, ahogy azt a mellékelt fotók bizonyítják. A húszéves sztár legutóbb a Harry Potter és a halál ereklyéi plakátjának leleplezésére volt hivatalos, és igencsak merész összeállításban jelent meg az eseményen.

Bár még a rövid haját is időbe telik megszokni, ezúttal egy átlátszó csipke miniruhára szavazott, erősítendő a gótikus hatást - szerencsére azért a szellős ruha fehér bélése nem engedett bepillantást intim titkaiba.

Facebook-akció

A film alkotói egyébként igyekeznek még az eddiginél is nagyobb felhajtást csapni a J. K. Rowling nagysikerű HP-sorozatának hetedik, egyben utolsó kötetéből készült dupla mozinak. A filmszínházak ugyan még csak száz nap múlva, novemberben mutatják be ennek első részét, de máris nagy az izgalom.

Megindult ugyanis a nagy visszaszámlálás, a premierre pedig száz jegyet fognak kisorsolni a Harry Potter hivatalos brit Facebook-oldalán regisztrálók között!

A Harry Potter és a halál ereklyéiben a főszereplők mellett olyan ismert nevek is felbukkannak, mint Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Richard Griffiths, John Hurt, Miranda Richardson, Alan Rickman, Julie Walters és Bonnie Wright.

Ezt is szeretjük