Bizarr vécés balhé miatt perlik Eminemet
Az egyik leghíresebb rappernek meghökkentő körülmények között történt bűnesetért kell majd a bíróság előtt felelnie.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Emlékszik még valaki Eminemre? Pedig az egykori botrányhős rappert fénykorában többen gyűlölték, mint a bizarr megjelenésével és horrorisztikus koncertjeivel hírnevet szerzett Marilyn Mansont.

Erőszakos viselkedése nem ismeretlen a világ előtt

Eminem zenei világáról a New York Times kritikusa csak annyit írt, hogy benne a nők mind prostituáltak, akiket a rapper csak megerőszakolni majd megölni szeretne. A nem éppen kellemes kritika találóan fogalmazza meg az Eminem-gyűlölet sarkpontjait, az erőszakos és agresszív zenészt nem véletlenül nem ölelte keblére a zenei világ.

Habár az ezredforduló környékén elképesztő sikereket ért el, lemezeit 70 millió példányban adták el, munkásságát pedig kilenc Grammy-díjjal ismerték el. A rap koronázatlan királyáról azonban évek óta alig hallani. 2005-ben kezdtek arról pletykálni, hogy a rapper visszavonul, ugyanezen év augusztusában pedig elvonóra ment, mert állítása szerint rákapott az altatókra. Habár egy Dr. Dre-nek adott interjúban azt állította, hogy immár három éve dolgozik hatodik studióalbumán, a lemez azóta se jelent meg, hiába várják a rajongók.

Nightclubokban balhézik évek óta

Eminemnek ráadásul közben egy kellemetlen pert is a nyakába akasztottak, egy meglehetősen furcsa és bizarr incidens után. A rapper egyes források szerint az utóbbi időben előszeretettel látogatja a különböző sztriptízklubokat, amit alátámasztani látszik a mostani eset is, ami szintén egy ilyen jellegű éjszakai
szórakozóhelyen, a detroiti Cheetah’s-ban történt.

Az ismeretlen áldozat állítása szerint Eminem behúzott a férfinak, miközben mindketten a klub mellékhelységében tartózkodtak - a testi erőszakért cserébe a férfi 25 ezer dollárt követel bírósági úton a rappertől.

Az egész ügyben nem is Eminem erőszakos magaviselete a meghökkentő, hanem hogy vajon mit kerestek ott mindketten a vécében, és min is veszhettek össze?

Több mint gyanús ez az egész, nőgyűlölő és homofób dalszövegei ismeretében pedig csak találgatni lehet: talán kokaint szippantottak, vagy talán valami egészen másról volt szó? A választ egyelőre nem lehet tudni, pedig sokan kíváncsiak lennének rá.

Ezt is szeretjük