Fotó: 35 évesen első gyerekével terhes a színésznő! Már látszik a pocakja
Zooey Deschanel babát vár párjától, Jacob Pecheniktől.

beauty and style
Top olvasott cikkek
A 35 éves színésznő, Zooey Deschanel 2015 januárjában jelentette be, első gyermekét várja párjától, a 42 éves Jacob Pecheniktől.
Tavaly decemberben párjával
A friss fotó, melyen már látszik a pocakja

A pár 2014 nyarán jött össze, alig egy hónappal az után, hogy Zooey szakított korábbi barátjával, Jamie Lindennel.

Egyszerre terhes a testvérpár

Zooey idén januárban, a People magazinnak adott interjújában vallotta be, barátjának és neki hamarosan megszületik első gyermeke.

- Izgatottan várjuk, hogy találkozzunk a mi kicsikénkkel - mondta akkor.

Az interjú után alig telt el egy hét, és a pár azt is bejelentette, eljegyezték egymást. Részleteket nem közöltek, és a babáról is csak annyit tudni, hogy előreláthatóan nyár végén érkezik.

Zooey Deschanel korábban nem sokat gondolkodott a családalapításon, és azt is utálta, ha ezzel kapcsolatban kérdezték.

- Férfiaktól senki nem kérdezi, hogy készen állnak-e a családalapításra, ha viszont bemész egy boltba, az összes magazin címlapján azt látod, "terhes, és egyedül van". Megragadtak az emberek az ötvenes években, már ami a női szerepeket illeti, ez pedig előhozza belőlem a feministát - nyilatkozta a Daily Mailnek korábban.

Zooey Deschanel családjában nem ő az egyetlen, aki babát vár. A színésznő nővére, Emily Deschanel, akit a Dr. Csont sorozat főszereplőjeként ismerhetnek a nézők, szintén várandós.

Emily Deschanel tavaly szeptemberben, egy rendezvényen
2014 decemberében, a Dr. Csont 200. részének megünneplésén

Ő már decemberben bejelentette a nagyközönség előtt a jó hírt, hogy most négyéves kisfia, Henry hamarosan kistestvért kap. A tervek szerint a kicsi május végén-június elején jön világra.

Ezt is szeretjük