Már a második gyerkőcét szülte a kislányos Emily Mortimer
Emily Mortimer január 15-én adott életet kislányának, de mellette már van egy hatéves fia férjétől, Nivolától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy gyermek születése mindig örömteli esemény, az pedig egészen rendkívüli, ha néhány nap különbséggel egy családon belül két baba is világra jön. Márpedig pontosan ez történt a Rózsaszín párduc bájos sztárjával, Emily Mortimerrel és húgával, Rosie-val.

A 36 éves színésznő egészen pontosan január 15-én ölelhette először magához kislányát, May-t, aki császármetszéssel született New Yorkban. Húga pedig három nappal később Londonban adott életet kisfiának, akit tavaly elhunyt édesapja után Johnnak nevezett el.

Két baba, majdnem egyszerre

Nem csoda, ha édesanyjuk azt sem tudta, hova legyen a boldogságtól, és bizony alapos szervezést igényel, hogy ha mindkét lányát ugyanannyira szeretné segíteni a gyermekágyas időszakban.

- Nagyon izgalmas napokat éltünk meg az utóbbi időben. Az, hogy a férjem szinte napra pontosan egy éve ment el, valahogy különlegessé tette ezt az időszakot. Hiszen segít abban, hogy inkább a két kicsi unokámra koncentráljak, akik hamarosan abban a kertben rohangálnak majd, amit ő is úgy szeretett. Lenyűgöző, ahogy az élet mégis megy tovább – mesélte az édesanya, Penelope.

Már a második gyerkőce

No persze feltehetően Rosie lesz előnyben, hiszen ő egyrészt sokkal közelebb lakik a mamához, másrészt neki a kis John az első gyermeke. Emily Mortimernek ellenben van már egy hatéves kisfia, Samuel, férjétől, Alessandro Nivolától.

A 38 éves brit származású sztár 2000-ben a Love’s Labour’s Lost forgatásán ismerkedett meg párjával, majd három évvel később össze is házasodtak.

Mortimert egyébként angol és amerikai mozifilmekben láthatták a nézők, mint a Bruce Willis-féle Kölyök, a Young Adam Ewan McGregorral, illetve A hetedik mennyország, ahol Samuel L. Jackson mellett bukkant fel. Rajongói legközelebb a 2010. március 4-én bemutatásra kerülő Viharsziget című drámában találkozhatnak vele Leonardo DiCaprio és Mark Ruffalo oldalán.
Ezt is szeretjük