Vége a találgatásoknak! Folytatják az RTL Klub sikersorozatát
Aláírták a szerződést a Dr. Csont főszereplői, így a nyolcadik évaddal nem ér véget a sorozat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Még júliusban kapott szárnyra az a híresztelés, hogy az RTL Klubon futó sikersorozat, a Dr. Csont megszűnik, és már a beharangozott nyolcadik évadot sem adják le.

Ezt a rémhírt maga a főszereplő, David Boreanaz indította el Twitter-bejegyzésével, amelyben munkanélkülinek titulálta magát.

Aláírták a szerződést

A Brennant alakító Emily Deschanel azonban eloszlatta a sötét felhőket - mint elmondta, már régen leforgatták a részeket, így egy évad erejéig még élvezhetik a rajongók a bonyolult ügyek megoldását.

Ám kétséges volt, hogy mi lesz a továbbiakban, mivel a Booth ügynököt életre keltő színész már belefáradt a szerepbe.

Most megnyugodhatnak a magyar rajongók is, ugyanis bejelentették, hogy lesz kilencedik évad is.

A sorozat producere, Stephen Nathan elmondta, a színészek egyelőre csak egy évadra írtak alá, ám nem tartja kizártnak, hogy hosszabb együttműködés lesz a dologból. Ha mégsem így lenne, arra az esetre is elkészült már a vészforgatókönyv, folytatnák a sorozatot a két főszereplő nélkül is.

A szép színésznő kezdetben nem tervezett ennyire hosszú távra a sorozattal, főleg gyermeke születése miatt, ám amikor terhességét is beleírták a sorozatba, megváltoztak a körülmények.

Hollywood ellen is harcol

A 36 éves Deschanel kisfia már egyéves, a színésznő mégsem tud pihenni, a forgatás mellett szorgosan harcol a GMO és más vegyszerek ellen, valamint egy nagyobb csatát is vív a hollywoodi sztereotípiákkal.

A Dr. Csont sztárja ugyanis nem hajlandó behódolni annak a divatnak, amelyet az álomgyár diktál, miszerint minél vékonyabb egy nő, annál szebb. Büszkén vállalja, hogy 40-es ruhaméretet hord, szerinte ennek kellene a normálisnak lennie.

Azt azonban bevallotta, így nehezebben talál magára való darabot a kórosan sovány nőkre specializálódott Los Angeles-i üzletekben, de ez az apró kellemetlenség egyáltalán nem zavarja.

Ezt is szeretjük