Súlyos betegséggel küzd! Veszélyben a magyarok kedvenc sorozatának fiatal színésznője
Részletek!
Emilia Clarke félti az életét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilia Clarke-ot, a közkedvelt Trónok harca sorozat sztárját súlyos és veszélyes betegséggel diagnosztizálták az orvosok.

A 26 éves színésznő életveszélyben volt, és még most sincs teljes biztonságban, annak ellenére, hogy gyógyszert szed.

Súlyos betegséggel küzd

A színésznő hatalmas rajongótábort szedett össze a népszerű sorozat által, amelyben Daenerys Targaryent alakítja, ám szépen induló karrierje kis híján idejekorán véget ért, ugyanis a fiatal nő élete nem sokon múlt.

Az egyik forgatás alatt nagyon rosszul lett, szinte elviselhetetlen fejfájás és émelygés gyötörte, és mivel a tünetek nem csillapodtak, kórházba szállították. A színésznő azt hitte, hogy csak egy erős migrénes roham gyötri, ám kiderült, hogy nagyobb a baj.

Az orvosok számtalan átfogó vizsgálatot végeztek, melyek eredményeiből felállították a szomorú diagnózist. Emilia Clarke-nak súlyos agyi rendellenessége, azaz agyi aneurizmája van, ami egy ütőértágulat, és ha nem veszik észre idejében, akár meg is repedhet, agyvérzést okozva.

Gyógyszereket szed

A színésznő szerencsére még időben kórházba került, az aneurizma nem repedt meg, így az orvosok gyógyszert írtak fel neki, és folyamatos megfigyelés alatt tartják.

A kontrollok nagyon fontosak, hiszen egy esetleges agyvérzés a sztár pályafutásába vagy akár életébe is kerülhet.

Most úgy néz ki, hogy a súlyos problémát átmenetileg sikerült orvosolni a pirulákkal, de az is elképzelhető, hogy a későbbiekben műtétre lesz szükség, mivel az értágulat csak így szüntethető meg véglegesen.

A színésznő ugyan nagyon megijedt, de már jól érzi magát. Elmondása szerint a munkát folytatja, a további pihenést és lábadozást nem érzi szükségesnek. Azt mondja, a forgatás segít elterelni gondolatait betegségéről.

Ezt is szeretjük