Sztárok, akik megjárták az elvonót
A népszerűséggel nem mindenkinek könnyű megbirkózni - sok sztár menekül az alkohol és a drogok világába.

Dia

 	Haley Joel Osment 	A Hatodik érzék egykori gyereksztárja részegen szenvedett balesetet nem messze otthonától 2006-ban, ezért három év próbaidőre és 60 óra elvonókúrára ítélte a bíróság, emellett pedig látogatnia kellett az anonim alkoholisták gyűléseit is.

Haley Joel Osment

A Hatodik érzék egykori gyereksztárja részegen szenvedett balesetet nem messze otthonától 2006-ban, ezért három év próbaidőre és 60 óra elvonókúrára ítélte a bíróság, emellett pedig látogatnia kellett az anonim alkoholisták gyűléseit is.

Dia

 	Elton John 	A világhírű dalszerző-énekes több évnyi alkoholizmus és drogfüggőség után 1990-ben döntött úgy, hogy egy rehabilitációs intézmény professzionális segítségét kéri, hogy megszabaduljon függőségeitől. 	Kapcsolódó címke: 	Elton John »

Elton John

A világhírű dalszerző-énekes több évnyi alkoholizmus és drogfüggőség után 1990-ben döntött úgy, hogy egy rehabilitációs intézmény professzionális segítségét kéri, hogy megszabaduljon függőségeitől.

Kapcsolódó címke:
Elton John »

Dia

 	Mel Gibson 	Az Oscar-díjas színész-rendezőt 2006 nyarán tartóztatták le ittas vezetésért, ahol antiszemita szitkokat szórt a rendőrök fejére. Gibson néhány héttel később önként vonult elvonóra, hogy legyőzze alkoholizmusát, tájékoztatta a közvéleményt szóvivője. A színészt az eset óta sem kerülik el a botrányok, többnyire erőszakos viselkedése miatt kerül a címlapokra.

Mel Gibson

Az Oscar-díjas színész-rendezőt 2006 nyarán tartóztatták le ittas vezetésért, ahol antiszemita szitkokat szórt a rendőrök fejére. Gibson néhány héttel később önként vonult elvonóra, hogy legyőzze alkoholizmusát, tájékoztatta a közvéleményt szóvivője. A színészt az eset óta sem kerülik el a botrányok, többnyire erőszakos viselkedése miatt kerül a címlapokra.

Dia

 	Robin Williams 	Az Oscar-díjas színész a hetvenes-nyolcvanas években súlyos kokainfüggő volt, káros szenvedélyétől azonban mára megszabadult. Az ezredfordulót követően - 20 év józanság után - azonban inni kezdett, ezért 2006. augusztus 9-én önként ment elvonóra. A színész 2014 augusztusában hunyt el.

Robin Williams

Az Oscar-díjas színész a hetvenes-nyolcvanas években súlyos kokainfüggő volt, káros szenvedélyétől azonban mára megszabadult. Az ezredfordulót követően - 20 év józanság után - azonban inni kezdett, ezért 2006. augusztus 9-én önként ment elvonóra. A színész 2014 augusztusában hunyt el.

Dia

 	Ben Affleck 	A jóképű színész és sztárapuka időben felismerte, hogy komoly gondjai vannak a piával, ezért aztán 2001-ben elvonóra ment. Azonban több évnyi józanság után a 2010-es Sundance Filmfesztiválon többen is inni látták.

Ben Affleck

A jóképű színész és sztárapuka időben felismerte, hogy komoly gondjai vannak a piával, ezért aztán 2001-ben elvonóra ment. Azonban több évnyi józanság után a 2010-es Sundance Filmfesztiválon többen is inni látták.

Dia

Samuel L. JacksonA Ponyvaregény sztárján a kilencvenes évek elején hatalmasodott el annyira drogfüggősége, hogy egyik alkalommal véletlenül túladagolta magát crackkel. Családja ezek után azonnal elvonóra küldte.

Samuel L. Jackson

A Ponyvaregény sztárján a kilencvenes évek elején hatalmasodott el annyira drogfüggősége, hogy egyik alkalommal véletlenül túladagolta magát crackkel. Családja ezek után azonnal elvonóra küldte.

Dia

 	Robert Downey Jr. 	Az amerikai színészt 2001-ben már sokadszorra küldte a bíróság elvonóra kábítószerfüggősége miatt, miután hotelszobájában egy évvel korábban kokaint és váliumot találtak a rendőrök. 	Kapcsolódó cikk: 	Sármosabb, mint az apja! Robert Downey Jr. fiából igazi szívtipró lett »

Robert Downey Jr.

Az amerikai színészt 2001-ben már sokadszorra küldte a bíróság elvonóra kábítószerfüggősége miatt, miután hotelszobájában egy évvel korábban kokaint és váliumot találtak a rendőrök.
Kapcsolódó cikk:
Sármosabb, mint az apja! Robert Downey Jr. fiából igazi szívtipró lett »

Dia

 	Lindsay Lohan 	A botrányos celebmaca visszatérő vendége a különböző elvonóknak. 2007 januárjában például 30 napot töltött a Wonderland Centerben, ám a kúra nem lehetett valami sikeres, néhány hónappal később ugyanis bedrogozva és részegen szenvedett autóbalesetet. A botrányok 2011-ben sem kerülték el, még bilincs is kattant csuklóján.

Lindsay Lohan

A botrányos celebmaca visszatérő vendége a különböző elvonóknak. 2007 januárjában például 30 napot töltött a Wonderland Centerben, ám a kúra nem lehetett valami sikeres, néhány hónappal később ugyanis bedrogozva és részegen szenvedett autóbalesetet. A botrányok 2011-ben sem kerülték el, még bilincs is kattant csuklóján.

Dia

 	Michael Douglas 	Az Oscar-díjas színész 1992 szeptemberében alkoholizmus miatt vonult a Sierra Tucson Center nevű elvonóra, de szexfüggőségét is kezeltetnie kellett. 	Kapcsolódó cikk: 	Korai még az öröm? Michael Douglas-szal aggasztó tényt közöltek orvosai »

Michael Douglas

Az Oscar-díjas színész 1992 szeptemberében alkoholizmus miatt vonult a Sierra Tucson Center nevű elvonóra, de szexfüggőségét is kezeltetnie kellett.
Kapcsolódó cikk:
Korai még az öröm? Michael Douglas-szal aggasztó tényt közöltek orvosai »

Dia

 	Britney Spears 	A popcsillag 2007 elején jutott el a totális mélypontra, ebben az időszakban pedig több alkalommal is kezelték különféle kórházakban. Február 16-án például egy antiguai rehabilitációs központba ment, másnap pedig kopaszra borotváltatta fejét.

Britney Spears

A popcsillag 2007 elején jutott el a totális mélypontra, ebben az időszakban pedig több alkalommal is kezelték különféle kórházakban. Február 16-án például egy antiguai rehabilitációs központba ment, másnap pedig kopaszra borotváltatta fejét.

Dia

 	Melanie Griffith 	Az Oscar-jelölt színésznőről köztudott, hogy egész pályafutása során alkohol- és drogproblémákkal küszködött. 2000-ben például azért ment elvonóra, mert egy balesetet követően rászokott a fájdalomcsillapítókra. Férje, Antonio Banderas azonban a nehéz időszakokban is mindvégig segítette.

Melanie Griffith

Az Oscar-jelölt színésznőről köztudott, hogy egész pályafutása során alkohol- és drogproblémákkal küszködött. 2000-ben például azért ment elvonóra, mert egy balesetet követően rászokott a fájdalomcsillapítókra. Férje, Antonio Banderas azonban a nehéz időszakokban is mindvégig segítette.

Dia

 	Drew Barrymore 	Az E.T. egykori gyereksztárja meglehetősen fiatalon kóstolt bele a féktelen züllésbe, és 13 évesen került először elvonóra. Egy évvel később egy öngyilkossági kísérlet után megint ott kötött ki.

Drew Barrymore

Az E.T. egykori gyereksztárja meglehetősen fiatalon kóstolt bele a féktelen züllésbe, és 13 évesen került először elvonóra. Egy évvel később egy öngyilkossági kísérlet után megint ott kötött ki.

Dia

 	Nicole Richie 	Az egykori botrányhőst 2003 februárjában tartóztatták le Malibuban, miután heroint találtak nála. Ezt követően vonult egy arizonai elvonóra, ám 2006-ban begyógyszerezve és bedrogozva megint letartóztatták.Kapcsolódó cikk: 	Gyanús fotó! Nicole Richie valami olyat villantott, amit biztosan nem akart »

Nicole Richie

Az egykori botrányhőst 2003 februárjában tartóztatták le Malibuban, miután heroint találtak nála. Ezt követően vonult egy arizonai elvonóra, ám 2006-ban begyógyszerezve és bedrogozva megint letartóztatták.Kapcsolódó cikk:
Gyanús fotó! Nicole Richie valami olyat villantott, amit biztosan nem akart »

Dia

 	Charlie Sheen 	A népszerű színész 1998. május 20-án véletlenül intravénásan túladagolta magát kokainnal. A bíróság küldte elvonó kúrára, ám a kezelés nem lehetett túlságosan sikeres, exfelesége, Denise Richards ugyanis azt állította, hogy házasságuk alatt is folyamatosan ivott és narkózott. 	 

Charlie Sheen

A népszerű színész 1998. május 20-án véletlenül intravénásan túladagolta magát kokainnal. A bíróság küldte elvonó kúrára, ám a kezelés nem lehetett túlságosan sikeres, exfelesége, Denise Richards ugyanis azt állította, hogy házasságuk alatt is folyamatosan ivott és narkózott.
 

Dia

 	Winona Ryder 	A bájos színésznőt 2001 december 12-én tartóztatták le bolti lopásért Beverly Hillsben. Egy évvel később a bíróság többek között három év próbaidőre, 480 óra közmunkára, 3700 dollár pénzbüntetésre, illetve pszichiátriai és drogterápiás gyűléseken való részvételre kötelezte.

Winona Ryder

A bájos színésznőt 2001 december 12-én tartóztatták le bolti lopásért Beverly Hillsben. Egy évvel később a bíróság többek között három év próbaidőre, 480 óra közmunkára, 3700 dollár pénzbüntetésre, illetve pszichiátriai és drogterápiás gyűléseken való részvételre kötelezte.

Dia

	Tara Palmer-Tomkinson	A népszerű angol tévésztár a kilencvenes években napi több száz fontott költött kokainra. 1999-ben döntött végül úgy, hogy elvonóra megy, mert tudta, ha nem kér segítséget, addikciója az életébe is kerülhet.

Tara Palmer-Tomkinson

A népszerű angol tévésztár a kilencvenes években napi több száz fontott költött kokainra. 1999-ben döntött végül úgy, hogy elvonóra megy, mert tudta, ha nem kér segítséget, addikciója az életébe is kerülhet.

Dia

 	Mike Tyson 	Az egykori nehézsúlyú bokszoló meglehetősen zűrös múltra tekint vissza: több alkalommal is összetűzésbe került a rendőrséggel erőszakos viselkedése és drogfüggősége miatt. 2007-ben elvonóra is ment, de nem sokat segített rajta. Végül kislánya 2009 májusában bekövetkezett halála döbbentette rá az élet múlandóságára.

Mike Tyson

Az egykori nehézsúlyú bokszoló meglehetősen zűrös múltra tekint vissza: több alkalommal is összetűzésbe került a rendőrséggel erőszakos viselkedése és drogfüggősége miatt. 2007-ben elvonóra is ment, de nem sokat segített rajta. Végül kislánya 2009 májusában bekövetkezett halála döbbentette rá az élet múlandóságára.

Dia

	Ronnie Wood	A Rolling Stones együttes gitárosa állítja, nyolc elvonókúra után végleg leszámolt egykori függőségeivel. De egyetlen szenvedélye biztosan megmaradt, amiről élete végéig nem fog tudni lemondani: a gyönyörű nők imádata.

Ronnie Wood

A Rolling Stones együttes gitárosa állítja, nyolc elvonókúra után végleg leszámolt egykori függőségeivel. De egyetlen szenvedélye biztosan megmaradt, amiről élete végéig nem fog tudni lemondani: a gyönyörű nők imádata.

Dia

	Demi Lovato	Az énekes-színésznő fiatal kora ellenére 2010-ben, önszántából vonult be egy malibui rehabilitációs intézetbe, ahol három hónapig kezelték depressszióval és bulimiával.

Demi Lovato

Az énekes-színésznő fiatal kora ellenére 2010-ben, önszántából vonult be egy malibui rehabilitációs intézetbe, ahol három hónapig kezelték depressszióval és bulimiával.

Dia


            	Bam Margera
            	A Jackass producere és a Deszkások című film egyik szereplője 2007-ben jelentkezett elvonóra, de féktelen természete miatt azóta is többször bajba került. 

Bam Margera

A Jackass producere és a Deszkások című film egyik szereplője 2007-ben jelentkezett elvonóra, de féktelen természete miatt azóta is többször bajba került. 

Ezt is szeretjük
Fotó: