Friss! Kórházba szállították Elton Johnt

Két hete betegeskedik

A péntek esti koncertjét is le kellett mondania Elton Johnnak, mert állapota tovább rosszabbodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. október 30-án kórházba szállították Elton Johnt, ahol jelenleg is ápolják, adta hírül a Daily Mail. A 62 éves brit énekes-dalszerző influenza, illetve az abból következő komplikációk miatt került a marylebone-i King Edward VII's Hospitalba, ahol elsősorban a királyi család tagjait és a legnagyobb hírességeket fogadják.

A magazin értesülései szerint Elton John immáron két hete betegeskedik, ám múlt hét végén állapota tovább rosszabbodott, ezért a péntek esti Red Piano nevű turnéjának dublini koncertjét is lemondta. Korábban törölni kellett a sheffieldi, a newcastle-i, a liverpooli és Wembley-beli előadását, de múlt hét kedden még fellépett Barcelonában.

Betegágya mellett volt kedvese

A szombati nap során szinte mindvégig az énekes ágya mellett volt párja, David Furnish, de a naponta 515 fontba – vagyis közel 160 ezer forintba - kerülő szobájában látogatást tett több ismert barátja is, köztük Sam Taylor-Wood képzőművész is.

Elton John egészségügyi állapota miatt nem lehetett ott két héttel ezelőtt a Boyzone tragikus váratlansággal elhunyt énekesének, Stephen Gately-nek a temetésén sem, ezért csak kedvese vett végső búcsút a zenésztől. Amikor a szombati nap folyamán Furnish elhagyta a kórházat, csak annyit mondott, hogy minden rendben, Elton John jól van.

A nyolcvanas években súlyos függő volt

A sztárt 1999-ben Franciaországból azért szállították a londoni Wellington Hospitalba, hogy pacemakert ültessenek a szívébe, miután kiderült, hogy szívritmuszavara van. A nyolcvanas évek során John alkohol- és drogfüggő volt, ráadásul gyorséttermi kajákon élt, és testileg-lelkileg egyaránt leépült. Mindennek okát a Renate Blauellel való házasságának összeomlásában látta.

2002-ben pedig azt beismerte Larry King beszélgetős műsorában, hogy Diána hercegnőhöz hasonlóan ő is bulimiás volt:

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

-16 év drogfüggőségbe és alkoholizmusba került az alázat, hogy végre ki tudtam mondani, segítségre van szükségem – nyilatkozta akkor Elton John.
Ezt is szeretjük