Teljesen kikelt magából! Elton John nagyon csúnyán kiosztott egy lányt a koncertjén
Durva dolgokat kiabált szegény lánynak, pedig ő csak tette a dolgát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyon megharagudtak a 68 éves Elton Johnra a rajongói, miután végig kellett nézniük, hogyan aláz meg a híresség egy koncerten egy fiatal nőt.

A Twitteren írták meg neki, hogy hatalmasat csalódtak benne, amiért így viselkedett egy fiatal nővel, aki csak a munkáját végezte.

Ordított és káromkodott

Az OK magazin szerint nagy a valószínűsége annak, hogy Elton John múlt hétvégén számos rajongóját elvesztette. Ennek oka, hogy az egyik koncertje alatt megállította a show-t, csak hogy üvöltözhessen egy technikus lánnyal, aki éppen a közönséget próbálta egy kicsit megszelídíteni.

Először csak odavetette neki, hogy "kopj le", majd más, nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illette a munkáját végző lányt.

- Te (...) technikus, mit gondolsz, ki vagy te? Ez az én (...) koncertem, ki vagy te? - folytatta Elton a kirohanását.

- Igen, te azzal a kis szőke lófarokkal, te egy (...) vagy! Ez nem a (...) Kína, most pedig tűnj el! - ordította a kétgyerekes énekes.

- A rajongóim fizettek azért, hogy itt legyenek, ezért ha hullámozni szeretnének a (...) karjukkal, akkor (...) fognak is - fejezte be az üvöltözést végre.

Szegény lány természetesen könnyekben tört ki, és olyan gyorsan menekült le a színpadról, ahogy csak tudott.

Néhány számmal később Elton rájöhetett, hogy mekkorát hibázott, mert visszahívta a színpadra a technikust, és kérte, üljön mellé a zongorához a következő dalra. Ezt a számot pedig neki, Mariának címezte.

Sajnos az esetről csak egy rossz minőségű videofelvétel készült, ebből láthatsz egy képet fent, a jobb oldalon. Ezen már együtt énekel Elton és Maria.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük