Ez a nő volt Elton John első felesége - 4 évig voltak házasok
Renate Blauellel kötött házasságáról nemrégiben vallott Elton John.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elton John, a hatszoros Grammy-díjas és Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész, énekes hosszú évek óta boldog kapcsolatban él David Furnish-sel. 2005-ben bejegyzett élettársi kapcsolatot, 2014-ben pedig házasságot is kötöttek, két kisfiút nevelnek együtt.

Mivel a zenész régóta nyíltan vállalja másságát, talán kevesen emlékeznek rá, hogy volt idő, amikor egy nővel állt oltár elé.

Elton John első felesége: Renate Blauel

Elton John és Renate Blauel az AIR's London Studióban találkoztak a ’80-as évek első felében, ahol a német lány hangmérnökként dolgozott. Későbbi közös munkájuk volt a zenész Breaking Hearts című albuma, de Renate elkísérte Eltont ausztráliai és új-zélandi turnéjára is. Esküvőjükre is Sydney elővárosában, Darling Pointban került sor, 1984-ben, Valentin-napon.

Házasságuk azonban mindössze négy évig, 1988-ig tartott. Bár Elton John már 1976-ban elismerte biszexualitását, nem sokkal a házasságuk felbomlását követően bevallotta, valójában nem volt bátorsága nyíltan homoszexuálisnak vallani magát. Renate Blauelről válásuk óta keveset tudni, meglehetősen visszavonultan él egy Surrey megyei faluban, Nagy-Britanniában.

Egy csodálatos nő

2017-ben, mielőtt Ausztráliban megszavazták volna a melegházasság legalizálását, Elton John Instagram-oldalán volt feleségéről is megemlékezve, a következő szavakkal buzdította az ausztrálokat, hogy támogassák az azonos neműek házasságkötését:

- Sok évvel ezelőtt Ausztráliát választottam az esküvőnk helyszínéül, melyet egy csodálatos nővel kötöttem. Jó férje akartam lenni, de tagadtam előtte, hogy ki vagyok valójában. Neki szomorúságot, magamnak pedig bűntudatot okoztam ezzel. Ahhoz, hogy méltó legyél valaki szerelmére, elég bátornak és őszintének kell lenned a másikkal és magaddal szemben is.

Elton John és David Furnish fiai

Lapozd át az alábbi képeket, és nézd meg Elton John és David Furnish fiait. Zachary idén hét, Elijah pedig ötéves lesz.

Ezt is szeretjük