A népszerű műsorvezető mindenkit terrorban tartott: egyre fokozódik a botrány Ellen DeGeneres körül

Ellen DeGeneres műsora ellen már vizsgálatot is indítottak a túl sok panasz miatt.

ellen-degeneres-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ellen DeGeneres jelenleg az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb műsorvezetője, évek óta az Ellen Show háziasszonya, az adásokban hétről hétre a legnagyobb világsztárokkal készít interjúkat, közülük többekkel szoros barátságot is kötött, közéjük tartozik például Jennifer Aniston, Katy Perry vagy Lady Gaga.

Az idei év nem túl szerencsés számára, modortalan viselkedéséről még márciusban kezdtek cikkezni a lapok, a népszerű Nikkie Tutorials YouTube-csatornát működtető Nikkie de Jager például elárulta, hogy a műsorvezető mennyire ridegen viselkedett vele, és csalódás volt számára a közös interjú, a Twitteren pedig akkor trenddé vált, hogy egyre több egykori munkatárs és volt rajongó mondta el a DeGeneresszel kapcsolatos rossz tapasztalatát. Annyira súlyossá vált az ügye, hogy vizsgálatot indítottak műsora ellen júliusban. Most egy ausztrál médiaszereplő mesélte el személyes tapasztalatát.

Egyre fokozódik a botrány Ellen DeGeneres körül

Az Australia's Today Show volt producere, Neil Breen kotyogott ki pár dolgot DeGeneresről a 4BC rádión futó műsorban, amelyben pont témába jött, hogy a Warner Bros. és a Telepictures vizsgálatot indított az Ellen Show ellen. Egy hét évvel ezelőtti esetet idézett fel, eredetileg az volt a terv, hogy a népszerű tévésztár Richard Wilkins riporterrel együtt vezetik majd a Today Show-t, ám ezt végül nem sikerült kivitelezniük.

GettyImages-462725756
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Ellen producerével egy melbourne-i hotel előtt találkoztak közvetlenül a műsor felvétele előtt, ahol a férfi egy elég szigorú szabályt osztott meg Neil Breennel és Richard Wilkinsszel.

- Ezt mondta nekünk: "Nos, Neil, senki nem beszélhet Ellenhez. Nem kommunikálhatsz vele, nem mehetsz a közelébe, de még rá se nézz! Ő majd csak bejön, leül, beszélget Richarddal, majd megy is tovább. Én erre csak ennyit mondtam: "Ez most komoly? Rá sem nézhetek?" Az egész szituációt nagyon bizarrnak tartottam - emlékezett vissza.

Azt is elmesélte, hogy a felvétel alatt rászólt DeGeneres csapatára, mert túl hangosan nevettek a nő viccein.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Fogalmam sincs, milyen ő a valóságban, nem tudom, kedves emberileg, vagy sem, nem beszéltem vele egy mondatot sem, az viszont egyértelművé vált számomra, hogy a beosztottjai elég vékony jégen táncolnak - tette hozzá, utalva arra, hogy tényleg van valami abban, hogy DeGeneres a neki dolgozókat terrorban tarthatja.

Márciusban a Twitteren elég meglepő történeteket írtak ki róla, amit azért is nehéz elsőre elhinni, mivel DeGeneres azt hirdeti, hogy legyünk mindenkivel kedvesek.

Benjamin Siemon színész, aki hollywoodi körökben mozog évek óta, ezeket fogalmazta meg róla: "Az egyik dolgozó azt mesélte nekem, hogy mindennap kiválaszt valakit, akit aznap nagyon gyűlöl. Persze minderről a beosztott semmit nem tehet, de az az egy napja elég nagy szívás lesz számára. Másnap már valaki mást pécéz ki", "nagyon érzékeny az orra, így az irodája előtti üvegtálból mindenkinek kell vennie egy rágót, és csak utána beszélhet hozzá. Ha úgy gondolja, nincs jó illatod, simán hazaküld, hogy zuhanyozz le!" - fogalmazta.

Kevin T. Porter komikus és színész azt írta ki róla a közösségi oldalán, hogy nála gonoszabb embert nem ismer a földön.

GettyImages-487346850
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

Olyan sztorik is napvilágra kerültek, amelyek szerint DeGeneres sosem köszönt a munkatársainak, nemcsak az újakkal, hanem a régebben ott dolgozókkal is ilyen rideg volt a folyosón, sőt, kollégái nem lehettek vele egy szobában. Volt olyan kollégája, akinek, miután gyereke lett, majd kapott egy jobb állásajánlatot, azonnal könyörögni kezdett, hogy ne menjen el tőlük. Végül a kolléga maradt, de egy héten belül kirúgta. 

Nem Ellen DeGenerest vádolták meg egyedül azzal, hogy szekálta a munkatársakat, a show-jának három producere, Ed Glavin, Mary Connelly és Andy Lassner is nagy bajban vannak jelenleg. Csütörtök este a műsorvezető eljuttatott egy levelet az illetékeseknek, és bocsánatot kért az összes munkatárstól.

A Glee színésznője is alázta kollégáit

Nem Ellen DeGeneres az egyetlen, aki kellemetlen helyzetbe került viselkedése miatt az utóbbi időszakban.

Ezt is szeretjük