Egyre csúfabb a plasztikáktól a vénülő Elle MacPherson
A legendás szupermodell plasztikai úton próbálja fiatalon tartani magát, egyre sikertelenebbül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony még a leghíresebb sztárok sem kerülhetik el az öregedést, és ez alól Elle MacPherson sem kivétel. A Test megtisztelő becenevet viselő hölgyről idén már többször is írtunk, júniusban például azért, mert 44 éves kora ellenére akkor még mindig kirobbanó formában volt.

Az egykori szépségből műanyagnő lett

Alakját és szépségét sok fiatalabb sztár is megirigyelhette volna, ám aztán szeptemberben napvilágot láttak azok a fotók, amelyeken bárki szemrevételezhette ráncos, fonnyadt lábait, amelyek látványa már árulkodott arról, hogy bizony felette is eljárt már az idő.

Most azonban újabb fénykép érkezett a legendás szupermodellről, amelyen jól látszik, hogy az elmúlt időszakban ő is plasztikáztatott, hogy eltüntesse az öregedéssel járó kellemetlen szépséghibákat.

Még így is elcsavarja a fiatal pasik fejét

Erre biztosan szüksége volt, hiszen MacPherson idén a híres Revlon kozmetikai cég szóvivője lett, aki nyomtatott és tévéreklámokban népszerűsíti majd a márkát.

A szépészeti beavatkozások nyomait bárki felfedezheti például a szája és ajkai körül, de mi további műtétekre is gyanakszunk, amelyek az orra és arcbőre kinézetén igyekeztek javítani.

Ennek eredményeképpen az egykori természetes szépségnek és bájnak mára nyoma veszett, érdemes összehasonlítani jelenlegi arcát az egyik évekkel ezelőtt róla készült képpel.

Vagyonát 60 millió dollárra becsülik, a divattörténelemben pedig rekordot csinált azzal, hogy hat alkalommal szerepelt a Sports Illustrated címlapján – mindezt három évtizeden keresztül!

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A topmodellt legutóbb a neves rendező-képzőművész Julian Schnabel 21 éves fiával hozták hírbe, de magánéletének alakulásáról azóta nem érkeztek újabb hírek.
Ezt is szeretjük