Tegnap este jelentették be! 15 év után vége a népszerű sorozatnak

A rajongók nagyon csalódottak, hogy nem láthatják többé kedvenceiket a televízióban.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az eredeti CSI: A helyszínelők sorozat 2000-ben indult, és hatalmas népszerűségre tett szert világszerte.

A sorozatot készítő tévécsatorna, a CBS tegnap közleményben tudatta, hogy vége, befejezik a gyártást.

Méltó búcsút vesznek

A CSI: A helyszínelők volt a világon az első a még most is nagyon divatos, helyszínelőkről, bűnügyekről szóló sorozatok között. Ugyanezen az alapötleten alapult a CSI: Miami, ami 2002-ben indult, illetve a CSI: New York, ami 2004-ben startolt.

Legújabb verziója a CSI: Cyber, ami idén indult útjára, és amelynek főszerepét a Médiumból már jól ismert Patricia Arquette kapta.

A hétvégén még arról lehetett olvasni, hogy lesz folytatás, készül a 16. évad, csak rövidebbre tervezik, mint az előzőeket.

A rajongók azonban ezt már hiába várták, tegnap a közlemény után minden álmuk szertefoszlott.

Az utolsó epizód egyébként már februárban lement, de ez nem jelenti azt, hogy a nézők nem búcsúzhatnak el a sorozattól méltóképpen.

A készítők ugyanis bejelentették, szeptember 27-én adásba kerül egy kétórás film A helyszínelőkből, amiben még utoljára feltűnnek a rajongók kedvenc karakterei.

Friss fotón az Esmeralda sztárja! Felismered még plasztikai műtétje után?

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kezdetektől a sorozatban játszott William Petersen és Marg Helgenberger, de sokszor szerepelt a képernyőn George Eads, Jorja Fox, Gary Dourdan és Paul Guilfoyle is.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük