6000 piercing díszíti a Guiness rekorder Elaine Davidson testét

Ebből 500 a nemi szervén kívül-belül található, testékszereinek súlya pedig meghaladja a 3 kilót!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő, hogy miket képes művelni a testével néhány átlagember. A plasztikai műtétek tömeges elterjedése és egyre népszerűbbé válása miatt ugyanis akadnak olyan különc figurák a Föld különböző pontjain, akik szó szerint állattá változtatták át magukat sebészeikkel. Néhány hónappal ezelőtt mi is megmutattuk például Dennis Abnert, aki tigrissé operáltatta magát vagy Erik Sprague-ot, ismertebb nevén a Gyíkembert.
 


Elaine Davidson hozzájuk hasonlóan szintén az extremitás határáig tolta ki meglehetősen bizarr és szokatlan transzformációját.

Testének látványa elképesztő, a brazil hölgy ugyanis a legtöbb piercinggel rendelkező nő Guiness Rekordjának büszke tulajdonosa!

Mintegy tíz év alatt 6000 testékszer

A jelenleg Skóciában élő Davidson 2000 májusában lett először rekorder, akkor a hivatalos vizsgálat szerint 462 darab testékszerrel rendelkezett.

2001 augusztusában újra összeszámolták piercingjeit, amelyekből akkor már 720 darab díszítette testét.

2005-ben az Edinburghi Fesztiválon lépett fel, abban az évben a Guardian már arról írt, hogy 3950 darabra nőtt testékszereinek száma.

Davidson azonban ezek után sem hagyta abba bőrének fémmel való teleaggatását.

Tavaly májusban ugyanis 5920-ra tornászta fel a piercingek számát, a legfrissebb hírek szerint pedig jelenleg 6005 darabnál tart!

Ez azt jelenti, hogy 3 kilogramm fémet cipel a testén, amelyek közül a legtöbb - más testrészeihez viszonyítva - a nemi szervén található. Ez szám szerint 500 piercinget jelent, amelyek nemcsak kívül, hanem belül is megtalálhatóak ágyékában!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Davidson saját bevallása szerint nem iszik, nem dohányzik és nem drogozik. Polgári foglalkozása nővér, azt azonban elképzelni sem lehet,hogy milyen lehet egy kórházban altatás után felébredni, ha éppen ő áll a páciens ágya mellett!

Ezt is szeretjük